Irina Begu, prima semifinalistă a tenisului românesc în 2022

Irina Begu continuă seria victoriilor. Ea s-a calificat joi și în semifinalele de dublu, după ce, cu câteva ore mai devreme, ajunsese în sferturile probei de simplu la Melbourne Summer Set 2.

Irina Begu (FOTO: EPA)
Irina Begu (FOTO: EPA)

Irina Begu și sârboaica Nina Stojanovic au câștigat cu scorul de 4-6 6-0, 10-3 meciul cu perechea Aliona Bolsova/ Katarzyna Kawa, din sferturile de finală ale probei de dublu.

În semifinale, favoritele 3 vor juca împotriva echipei învingătoare în meciul dintre perechile Parrinama Kerkhove/ Rodionova – Pera/ Siniakova, acestea din urmă fiind cap de serie 2.

În dimineața aceleiași zile, Irina Begu se calificase în sferturile de finală ale probei de simplu. În turul secund, ea a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe italianca Jasmine Paolini, ocupanta locului 53 WTA, după un meci care a durat puţin peste două ore. Prin această victorie, bucureșteanca și-a asigurat revenirea între primele 60 de jucătoare ale lumii. Ea ocupă acum, în clasamentul live, poziția a 57-a.

Begu va evolua în faza următoare cu americanca Amanda Anisimova, jucătoare situată pe locul 78 WTA, care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în optimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net