La Jocurile Olimpice de la Tokyo sportivii vor dormi în paturi din carton ca să nu facă sex între ei


    Sexul între sportivi va fi total interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sexul între sportivi va fi total interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au stabilit reguli drastice anti Covid care vor trebui respectate întocmai de către toți participanții. Iar unele măsuri adoptate sunt chiar ingenioase. Printre acestea se numără și amplasarea în camerele din Satul Olimpic a paturilor din carton. Motivul? În acest fel, se încearcă evitarea, pe cât posibil, a relațiilor intime dintre sportivi. Paturile sunt extrem de fragile și se rup la mișcări bruște.

Starea de Urgență impusă de guvern la Tokyo a obligat organizatorii să apeleze la măsuri severe pentru a ține sub control pandemia. Una dintre acestea prevede respectarea distanțării sociale, însă restricția ar putea fi încălcată. Motivul? Este cunocut fapul că la astfel de competiții, sportivii întrețin, de multe ori, relații intime. Iar dacă până acum acest lucru era tolerat, iată că pandemia aduce în acest an interdicții cu privire la partidele de sex. Și cum ar putea împiedica astfel de practici dacă nu cu niște paturi extrem de fragile care s-ar putea prăbuși la orice mișcare mai bruscă? Pare amuzant, dar situația este chiar foarte serioasă. Păturile, peste 18 mii la număr, sunt confecționate dintr-un carton mai rezistent, dar nu atât de solid încât să suporte două persoane care se mai și agită necontrolat. 

Motivul oficial pentru alegerea acestor piese de mobilier îl reprezintă faptul că sunt reciabile. Însă, toată lumea bănuiește că motivul real este acela de a evita relațiile sexuale între sportivi, scrie DigiSport.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, fără spectatori 

Guvernul japonez a decis ca Tokyo să intre de luni, 12 iulie, sub stare de urgenţă sanitară, stare ce se va păstra pe toată durata Jocurilor Olimpice. Hotărârea a fost luată de oficialii niponi pe fondul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. De asemenea, Executivul ca JO să se desfășoare fără spectatori.

CITEȘTE ȘI: Jocurile Tristeții. Organizatorii JO Tokyo 2020 le vor cere spectatorilor să nu asiste la cursele de maraton şi la probele de marş!?!

Înotătorul David Popovici va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg