Momente virale la Paris. O sportivă a fost cerută în căsătorie pe pista de atletism. Este a cincea doar când un astfel de episod are loc la Jocurile Olimpice 2024. VIDEO

#Jocurile Olimpice Paris 2024

Brazilianul Almir Dos Santos, clasat pe locul 11 în proba de triplusalt, a ales să-și facă cererea în căsătorie într-un mod spectaculos vineri seară, pe Stade de France, în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, orașul cunoscut și sub numele de „orașul iubirii”.

Imaginile cu cererea în căsătorie s-au viralizat / foto: captura video
Imaginile cu cererea în căsătorie s-au viralizat / foto: captura video

În fața unui public numeros, el i-a cerut mâna iubitei sale, Talita Ramos. Momentul emoționant a fost marcat de melodia „Allumer le feu” a legendarului Johnny Hallyday, la care Talita a răspuns cu un „Da” plin de emoție, așa cum informează News.ro.

Alice Finot a trăit emoții similare

Într-un contrast interesant, atleta franceză Alice Finot a experimentat emoții similare, dar într-o direcție diferită. Finot, în vârstă de 33 de ani, a terminat pe locul 4 în finala probei de 3.000 de metri obstacole de la Jocurile Olimpice, stabilind un record european cu timpul său de 8:58.67.

După competiție, în loc să se bucure de victorie, Alice a îndreptat toate emoțiile către un alt moment special: s-a îndreptat către tribune pentru a-și cere iubitul în căsătorie.

La Paris, atmosfera iubirii a plut în aer, inclusiv pe Stade de France, care a găzduit probele de atletism.

După finala probei de 3.000 de metri obstacole, câștigată de Winfred Yavi din Bahrain cu un timp de 8:52.76, stabilind un nou record olimpic, Alice Finot a reușit să facă un gest care a sfidat așteptările și stereotipurile, demonstrând că iubirea și sportul pot coexista într-un mod remarcabil.

Multe cereri în căsătorie la JO de la Paris

A fost a cincea oară de la începutul Jocurilor Olimpice când un astfel de moment a avut loc. Totul a început cu două zile înainte de ceremonia de deschidere, când handbalistul argentinian Pablo Simonet a făcut primul pas. Apoi, seria a continuat pe terenurile de badminton, cu jucătorul chinez Huang Yaqiong. 

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 va avea loc duminică seară, pe Stade de France, între orele 22:00 și 00:15. Evenimentul va fi transmis în direct de TVR1 și TVR Sport. Deși va dura mai puțin decât ceremonia de deschidere, va fi orchestrată de același director artistic, Thomas Jolly.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net