Djoković, scos din sărite la Australian Open. Ce s-a petrecut la Melbourne

Ultima actualizare:

Calificarea lui Novak Djoković (1 ATP) în cel de-al treilea tur de la Australian Open nu a fost lipsită de peripeții, jucătorul sârb în vârstă de 36 de ani fiind deranjat în mod repetat de către unul dintre spectatori.

Novak Djoković, calificare cu peripeții la Australian Open (FOTO: Getty Images)
Novak Djoković, calificare cu peripeții la Australian Open (FOTO: Getty Images)

Victoria liderului din tenisul mondial masculin în fața australianului Alexei Popyrin (43 ATP),  scor 6-3, 4-6, 7-6(4), 6-3, a fost presărată cu „intervenții” dinspre public, cineva jignindu-l în mod repetat pe cel poreclit „Nole”.
De mai multe ori, pe parcursul partidei, sârbul a fost scos din sărite de către unul dintre spectatori și, la un moment dat, a fost vizibil că nu și-a mai putut stăpâni nervii, cerându-i socoteală persoanei respective. Ulterior, la conferința de presă, Novak Djoković a explicat situația, declarând: „Nu vreți să știți ce mi-a zis! Au fost o mulțime de lucruri, care mi se spuneau pe teren, în special din acel colț și din aceeași zonă a tribunei. L-am tolerat aproape tot timpul meciului! La un moment dat, m-am săturat și l-am întrebat dacă vrea să coboare și să-mi spună în față. Din păcate pentru el, nu a avut curajul să coboare. Asta îl întrebam. Dacă ai curaj, dacă ești un bărbat așa dur, coboară și spune-mi în față și hai să avem o discuție despre asta! Apoi, își cerea scuze de la distanță. Asta a fost tot. Dar, poate era nevoie de asta. Nu știu (n.r. pentru a câștiga meciul)”.

A câștigat toate finalele disputate la Australian Open

În plan sportiv, Novak Djoković deține recordul pentru cele mai multe titluri câștigate de un jucător din circuitul ATP la Australian Open, respectiv 10, fiind aproape de a egala performanța lui Margaret Court, singura persoană din lumea tenisului, care a triumfat de 11 ori la Melbourne. Totodată, liderul mondial ar putea să își îmbunătățească recordul pentru cele mai multe finale de Grand Slam jucate: sârbul a ajuns de 36 de ori în ultimul act la acestor competiții, câștigând toate finalele pe care le-a disputat la Australian Open.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net