Otilia Bădescu s-a îndrăgostit de mingile mari

Bădescu a încercat în zadar să înscrie cu o minge uriaşă la concursul "Big Ball" destinat vedetelor, însă nu s-a lăsat descurajată şi a promis că se va mai antrena.

"M-am simţit excelent şi mă bucur să văd atâţia copii în jurul meu care fac sport. Sper ca data viitoare să am mai mult noroc cu mingea mare", a spus fosta campioană.

Nici ea, nici restul competitorilor nu au reuşit coşul câştigător. Astfel, premiile se vor reporta pentru etapa viitoare, de la sfârşitul lunii iulie.

Tot în prima zi, studenţii au facut coadă la concursul Studentbank Two Ball, ale cărui premii consistente oferite de Raifeissen au determinat mobilizarea populaţiei studioase prezente la terenuri. A fost doar etapa preliminara, drept pentru care cei cu carnet de student şi mână sigură încă mai au o şansă.

Astăzi şi mâine duelurile continuă la Sport Arena Streetball în ciuda caniculei. Meciuri aprinse, concursuri pentru spectatori, un duel între cei mai buni dunkeri români şi un All Star Game cu participarea lui Virgil Stănescu, fostul star la naţionalei româniei vă aşteaptă pe terenurile din Politehnica Bucureşti.

Vezi o prefaţă la duelul dunkerilor:

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg