Rafael Nadal și Mery Perello vor fi părinții unui băiețel, după 17 ani de relație!

Ultima actualizare:

Rafael Nadal și soția acestuia, Mery Perello, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi formează un cuplu de 17 ani, iar împreună au trecut prin momente bune, dar și unele mai puțin strălucite. 

Rafael și Mery sunt împreună de 17 ani
Rafael și Mery sunt împreună de 17 ani

Rafael Nadal și soția sa, pe nume Mery Perello, vor deveni părinții unui băiețel, conform publicației spaniole Hola! Aceeași publicație dezvăluia, în luna iunie a acestui an, că Mery Perello este însărcinată. Asul tenisului spaniol, în vârstă de 36 de ani, a confirmat apoi vestea că soția sa, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în Mallorca. 

Nici Rafael, nici Mery nu au confirmat, în mod oficial informațiile oferite de către publicația Hola. Cei doi au format un cuplu timp de 14 ani, înainte de a se căsători în anul 2019, în cadrul unei ceremonii superbe la care au participat doar apropiații cuplului. 

Citește și: Imagini memorabile! Rafael Nadal, în lacrimi la ultimul meci al rivalului Roger Federer

Mery este o persoană foarte discretă 

Mery, cunoscută și sub numele de Xisca, a renunțat la un loc de muncă în asigurări pentru a deveni director de proiect pentru Fundația Rafael Nadal, organizația de caritate pe care sportivul a fondat-o în urmă cu mai bine de zece ani.

Mery este o persoană foarte discretă și nu-și dorește nici măcar să asiste, din tribună, la meciurile soțului ei. 

„Nu este o lume din care să vreau să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie cu o femeie care ar fi căutat asta. Să călătorim împreună în toate părțile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spațiu atunci când participă la turnee, iar ideea ca eu să-i fiu mereu în preajmă, preocupată, mă obosește. M-aș asfixia, iar el s-ar îngrijora, la rândul lui, pentru mine", declara aceasta, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net