Simona Halep și Irina Begu, în sferturi la Melbourne

Simona Halep și Irina Begu continuă cursa la turneele organizate în această săptămână la Melbourne. Ambele s-au calificat în sferturile de finală, fiecare la altă competiție.

Simona Halep este în sferturi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep este în sferturi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

La Melbourne Summer Set 1, Simona Halep, care este a doua favorită a competiției, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1, pe Gabriela Ruse, obținând a doua victorie din tot atâtea partide directe disputate. În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva unei adversare mai periculoase decât Ruse, elvețianca Viktorija Golubic, ocupanta locului 43 WTA. Aceasta a dispus în turul secund, cu scorul de 6-3, 6-0, de olandeza Lesley Pattinama Kerkhove, jucătoare venită din calificări.

Simona Halep e în sferturi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep e în sferturi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

”Mi-a lipsit că nu am disputat multe meciuri oficiale anul trecut”

La interviul de după meci, Simona a declarat: "Sunt foarte fericită că am câştigat acest meci în acest mod, la început a fost un pic diferit, nu am simţit bine mingea, dar încet, încet am început să simt jocul şi cred că am dominat meciul. Sunt foarte fericită de modul în care joc, am luptat mult în pauza dintre sezoane şi sunt pregătită să joc meciuri. Mi-a lipsit mult faptul că nu am jucat meciuri oficiale. Sunt aici şi încerc de fiecare dată să dau ce am mai bun. Nu mă simt confortabil cu nicio adversară, pentru că la acest nivel fiecare joacă bine, aşa că mă concentrez doar pe mine, aşa cum am făcut la aceste două meciuri. Am jucat bine, sunt încrezătoare, dar este un alt meci. Încerc să mă bucur şi să joc cel mai bun tenis, pentru că dacă joc cel mai bun tenis am o şansă de a câştiga", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Irina Begu va încerca să o răzbune pe Sorana Cîrstea în sferturi

Pe tabloul turneului ”geamăn”, Melbourne Summer Set 2, Irina Begu, ocupanta locului 62 WTA, a învins-o în turul secund, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3,  pe italianca Jasmine Paolini, locul 53 WTA, după un meci care a durat puţin peste două ore. Următoarea adversară a Irinei va fi americanca Amanda Anisimova, jucătoare situată pe locul 78 WTA, care a eliminat-o în turul secund pe Sorana Cîrstea. Anisimova s-a impus cu scorul de de 6-4, 6-1, după un meci care a durat 67 de minute.

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la cu câte 5.800 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net