Șocant! Juniorii de la Kaiac-Canoe au luat râie la competiţia naţională din Bascov

Părinții unui copil din Sibiu au reclamat faptul că fiul lor, Leonardo, a luat râie, după ce a participat în perioada 27 iulie - 8 august, la o competiţie naţională derulată la Centrul Naţional de Kaiac-Canoe Bascov, în judeţul Argeş.

Mai mulți copii s-a infectat cu râie la Campionatele Naționale de Kaiac-Canoe / foto: oradesibiu
Mai mulți copii s-a infectat cu râie la Campionatele Naționale de Kaiac-Canoe / foto: oradesibiu

Adolescentul de 14 ani nu este singurul care s-a infectat. Sunt mai mulți minori care au luat boala de piele, după ce a fost prezenți la Bascov.

Se pare că sportivii din cadrul grupului ar fi participat la competițiile naționale, cu toate că aceștia sufereau de o boală de piele cu transmitere de mai bine de o lună.

Deși a vrut să se lase de kaiac-kanoe pentru că era descurajat de rezultatele sale, Leonardo a participat totuși la Campionatul Național, la rugămințile părinților și ale antrenorilor, unde a și ieșit vicecampion Kaiac 4.

Copilul a povestit ce a pățit abia când a ajuns acasă

Dar, după ce a avut loc Campionatul Naţional la Bascov – Budeasa, la care au participat 14 cluburi sportive din toată ţara, sportivul sibian s-a întors acasă, moment în care părinții au aflat care a fost cauza care l-a determinat să renunțe la sport.

Mâncărimi de piele îngrozitoare și antrenamente în detrimentul bolii de piele de care sportivii sufereau. „Mami mă mânca pielea noaptea de nu puteam să dorm!!”, „Nu mă puteam odihni nici noaptea, nici ziua! Ne scoteau la antrenamente, ne udăm, era foarte cald, mă mânca pielea foarte tare”, sunt cuvintele sportivului de 14 ani, din Sibiu, potrivit site-ului oradesibiu.

După ce au încercat să se documenteze pe internet fără succes, părinții lui Leonardo l-au dus la un medic specialist care a confirmat faptul că adolescentul avea, într-adevăr, râie.

Părinții lui Leonard susțin că problema era cunoscută de reprezentanții clubului sportiv. Cu toate acestea, copii s-au antrenat.

Adolescentul le-a spus părinților că asistenta venea cu o cremă în fiecare cameră şi le dădea la toţi copii câte două degete de cremă să se ungă pe bube, în fiecare cameră din complexul sportiv, până când se termina tubul. Crema respectivă era folosită de aproximativ 15 – 20 copii, băieţi şi fete.

DSP Mehedinţi a anunţat că a demarat o anchetă şi a luat o serie de măsuri, printre care şi dezinfecţia totală în baza sportivă de la Orşova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net