Sport extrem în inima Transilvaniei: Cea mai importantă competiţie de BMX & MTB din România se întoarce!

Ultima actualizare:
afis
afis

Burn Energy şi Ridemore organizează la Miercurea Ciuc, pentru al doilea an consecutiv, cea mai importantă competiţie de Dirt Freestyle BMX&MTB din România, pe 10-11 august 2012, la care participă unii dintre cei mai buni sportivi din ţară şi din Europa.

Dirtpark-ul din Miercurea Ciuc, locul unde se va desfăşura competiţia internaţională de BMX&MTB, este cel mai mare dirtpark din România şi a fost construit în exclusivitate de către comunitatea de BMX&MTB din acest oraş. Prima ediţie a Dirt On Fire a avut loc în anul 2011 şi a atras atenţia şi interesul întregii comunităţi de BMX&MTB din România şi din străinătate.

bike
bike

În 2012, pe 10 şi 11 august 2012, organizatorii Dirt On Fire promit un spectacol şi mai mare decât cel de la prima ediţie, pe un set şi mai extrem, complet refăcut, cu o linie specială pentru freestyle motocross şi demonstraţii incendiare. Ca o confirmare a valorii internaţionale a evenimentului şi a faptului că această competiţie este aliniată la standardele internaţionale în materie de sport extrem, pe lângă zecile de sportivi români înscrişi în competiţie, vor participa şi sportivi din Ungaria, Polonia, Austria şi Germania.

Echipa de sportivi profesionişti Burn va fi şi ea prezentă în competiţie cu cei doi BMX-eri: Demian Barnabas - 23 ani şi Tibi Bajka - 19 ani, care vor etala câteva dintre trick-urile lor cele mai bune, învăţate peste sezon în skatepark-urile din ţară, dar mai ales în cantonamentele internaţionale sponsorizate de către Burn.


    afis
afis

În plus, pentru că başii merg cu sporturile extreme, Gojira o sa faca flip-uri cu beat-urile pe toată durata competiţiei iar DJ Vadim şi Freestylers (UK) vor aprinde afterparty-urile DOF din cele două zile de festival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net