Vești rele de la Rafael Nadal: cât va lipsi

Ultima actualizare:

    Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal a făcut un anunț anticipat de mulți după prestația de la Abu Dhabi: s-a retras de la Brisbane înaintea meciului cu Jo Wilfried Tsonga.

Într-o conferință de presă organizată miercuri la Brisbane, Rafael Nadal a anunțat că nu va putea juca la ediția din acest an a turneului ATP deoarece este accidentat la coapsa stângă. El urma să evoluaeze joi contra francezului Jo Wilfreid Tsonga, în turul secund al competiției. Al doilea jucător al lumii, Nadal a avut BYE în primul tur. Locul lui pe tablou va fi luat de un lucky-loser, Daniel Taro.

Ultimul meci oficial jucat de Nadal a fost în luna septembrie. Spaniolul spune că speră că va reuși să se refacă până la Australian Open și că va rămâne în Brisbane toată săptămâna pentru a se pregăti.

În declarația pe care a dat-o, Nadal a spus că a efectuat un RMN și că medicii i-au descoperit o întindere la coapsă și că nu vrea să riște nimic. ”Medicii mi-au spus că este un risc mare să se agraveze accidentarea dacă voi juca aici. Mi-aș fi dorit să joc la Brisbane, dar nu este posibil să o fac dacă nu vreau să îmi pun în pericol patriciparea la Australian Open”, a declarat Rafael Nadal, deținător a 17 titluri de Grand Slam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net