Vești rele de la Rafael Nadal: cât va lipsi


    Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal a făcut un anunț anticipat de mulți după prestația de la Abu Dhabi: s-a retras de la Brisbane înaintea meciului cu Jo Wilfried Tsonga.

Într-o conferință de presă organizată miercuri la Brisbane, Rafael Nadal a anunțat că nu va putea juca la ediția din acest an a turneului ATP deoarece este accidentat la coapsa stângă. El urma să evoluaeze joi contra francezului Jo Wilfreid Tsonga, în turul secund al competiției. Al doilea jucător al lumii, Nadal a avut BYE în primul tur. Locul lui pe tablou va fi luat de un lucky-loser, Daniel Taro.

Ultimul meci oficial jucat de Nadal a fost în luna septembrie. Spaniolul spune că speră că va reuși să se refacă până la Australian Open și că va rămâne în Brisbane toată săptămâna pentru a se pregăti.

În declarația pe care a dat-o, Nadal a spus că a efectuat un RMN și că medicii i-au descoperit o întindere la coapsă și că nu vrea să riște nimic. ”Medicii mi-au spus că este un risc mare să se agraveze accidentarea dacă voi juca aici. Mi-aș fi dorit să joc la Brisbane, dar nu este posibil să o fac dacă nu vreau să îmi pun în pericol patriciparea la Australian Open”, a declarat Rafael Nadal, deținător a 17 titluri de Grand Slam.

cub lia bugnar png
horoscop jpg
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg