VIDEO! "Tigrii" de la CSM București și-au colindat fanii!


    "Tigrii" de la CSM și-au colindat fanii!
"Tigrii" de la CSM și-au colindat fanii!

Vicecampionii naționali le-au transmis fanilor și tututor românilor urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

După un an greu, cu zeci de meciuri, sute de antrenamente, mii de ore de pregătire, handbaliștii de la CSM București se bucură și de câteva zile de relaxare. ”Tigrii” nu puteau pleca în vacanță fără să le mulțumească suporterilor pentru susținerea pe care le-au oferit-o și să le transmită românilor și nu numai, gândurile lor bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Totul într-un cadrul specific acestei perioade, lângă bradul împodobit și având cadouri simbolice.

Handbaliștii și-au pus cornițe de reni și s-au importalizat în selfie-uri haioase. Fiecare dintre sportivii vicecampioanei a ales apoi modul în care a dorit să li se adreseze oamenilor, iar cei mai curajoși dintre handbaliști chiar și-au ”etalat” talentul muzical.

Campionul mondial Robledo, as și la cântat

Este cazul spaniolilor Antonio Garcia Robledo și Alexander Tioumentsev, care au cântat în duet un colind internațional. Bineînțeles, cu dedicație specială pentru fanii CSM-ului. Mario Blazevic nu s-a lăsat mai prejos și a vrut să demonstreze că și bosniacii au voce și ureche muzicală. După cele două ”recitaluri”, a venit rândul la urări pentru ceilalți jucători ai vicecampioanei României. ”Sărbătorile să fie exact așa cum vi le doriți! Crăciun fericit!” – Adrian Rotaru, handbalist CSM București.”Să aveți un Crăciun fericit și iubit alături de cei dragi!  Sărbători fericite!” - Bogdan Mănescu, handbalist CSM București.”Vă doresc să aveți sărbători minunate alături de familiile voastre. Crăciun fericit! La mulți ani!” - Gasper Hrastnik, handbalist CSM București.”Crăciun fericit și la mulți ani. Vă doresc să aveți un an prosper” - Leonardo Santos, handbalist CSM Bucureșt”Sper ca Moșul să vă găsească alături de cei dragi! Crăciun fericit și un an nou călduros” - Robert Militaru, handbalist CSM București. 

cub toma caragiu png
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg