Balotelli, şantajat de Jennifer

Ultima actualizare:

Înainte de Cupa Mondială din 2010, Wayne Rooney călcase strâmb în timp ce soţia sa, Coleen, era însărcinată în cinci luni. „Diavolul" care şi-a băgat coada în căsnicia lui Rooney a fost Jennifer Thompson, o escortă de lux care a petrecut şapte nopţi cu starul lui United, pentru fiecare încasând 1.000 de lire sterline.

Aceeaşi Jennifer a revenit acum în atenţia tabloidelor, cu o altă victimă celebră: Mario Balotelli. Culmea, vestea a fost anunţată chiar de italianul de la Manchester City. „Am refuzat să plătesc tăcerea. Îmi asum consecinţele", a declarat Balotelli, eliberat astfel de presiunea unui şantaj financiar la care era supus de către Jennifer.

Mult mai greu îi va fi lui Super-Mario să dea explicaţii acasă, în faţa prietenei sale actuale, modelul italian Raffaella Fico. Probabil că aceasta îşi va revizui planurile de căsătorie cu neastâmpăratul Balotelli.

De altfel, se pare că aventura cu Jennifer s-ar fi produs doar cu două seri înainte ca Balotelli să-i dedice un gol Raffaellei, cu un „Ti amo" sugestiv scris sub tricoul de joc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net