Claudiu Niculescu, "naşul" dinamoviştilor

Ultima actualizare:

    Claudiu Niculescu a jucat  pentru Dinamo 191 de  meciuri şi a marcat 98 de  goluri.  A câştigat cu Dinamo  de trei ori campionatul,  de trei ori Cpa României şi o  dată Supercupa RomânieiFoto: Mediafax
Claudiu Niculescu a jucat pentru Dinamo 191 de meciuri şi a marcat 98 de goluri. A câştigat cu Dinamo de trei ori campionatul, de trei ori Cpa României şi o dată Supercupa RomânieiFoto: Mediafax

Claudiu Niculescu a plecat din „Ştefan cel Mare” în vara lui 2010 şi de atunci a contabilizat trei victorii şi două remize împotriva roş-albilor. În plus, a produs surpriza eliminind-o pe Dinamo din Cupă.

Peste o sută de goluri în tricoul „câinilor”, trofee, titluri de golgheter, idolul tribunelor. Sunt pe scurt reperele celui alintat de fanii dinamovişti, „Clau-gol”. Dar, de patru ani şi jumătate de când reîntâlneşte „haita” ca rival, a triumfat mereu. Prima dată în august 2010.

Se afla la „U” Cluj şi chiar în „Groapă” a reuşit o „dublă”, ardelenii învingând cu scorul de 4-3. A urmat întâlnirea de 1 aprilie, în 2011, şi Niculescu „i-a păcălit” iar pe dinamovişti, 2-1, reuşind un gol. Ultimul meci ca jucător împotriva „câinilor” s-a produs în octombrie 2011, scor 0-0. Dar, s-a întâlnit cu Dinamo ca rival şi îmbrăcat în costumul de antrenor al Universităţii Cluj.

A fost o remiză, 2-2, în duelul din vara lui 2012. Acum, însă a izbutit cea mai mare performanţă a sa contra roş-albilor: divizionara secundă, CS Mioveni, a scos trupa pregătită de Stoican din optimile Cupei României, 1-0. „Îmi pare rău pentru Flavius, suntem prieteni vechi, dar asta e. Acum o aştept pe Steaua”, a spus Niculescu, iar adversarul l-a lăudat:  „Îl felicit, iar ceea ce a reuşit Mioveniul e datorită muncii lui. Va ajunge un mare antrenor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net