Copos nu-l poate da afară pe Sabău pentru că nu-l plăteşte el

Ultima actualizare:

    Sabău: «Nu mă interesează pe  ce filieră ajung banii la mine!»
Sabău: «Nu mă interesează pe ce filieră ajung banii la mine!»

La Rapid se manifestă în această perioadă culmea puterii: să fii patronul clubului, dar să nu poţi concedia un angajat. Asta i se întâmplă în prezent lui George Copos, care l-ar demite pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, dar nu poate. Tehnicianul a fost adus în Giuleşti la insistenţele lui Virgil Dumitru, afaceristul care va prelua în iarnă 30% din club şi care a promis că-i va plăti „Moţului” salariul lui şi al întregului staf tehnic.

George Copos nu se poate atinge de Ioan Ovidiu Sabău din două mari motive. În primul rând, acesta este sub garanţia celui mai important sponsor al giuleştenilor, Virgil Dumitru, care are o simpatie aparte pentru antrenor de foarte mulţi ani. În al doilea rând, chiar dacă Copos l-ar convinge pe Virgil Dumitru să renunţe la Sabău, următorul antrenor ar trebui plătit din banii boss-ului de la Ana, fapt care nu i-ar prea conveni zgârcitului patron.

În aceste condiţii, George Copos nu are decât să continue compromisul şi să strângă din dinţi, chiar dacă, teoretic, el are pâinea şi cuţitul la club. Un fapt elocvent în acest sens s-a petrecut în urmă cu o lună şi o săptămână. Mai exact, după înfrângerea ruşinoasă a Rapidului de la Pandurii Târgu Jiu, scor 0-2, meci în care Pancu şi compania n-au avut nici o ocazie de gol, George Copos s-a enervat şi, la cald, a hotărât să-l dea afară pe Sabău. Decizia părea irevocabilă, dar la auzul acestei veşti, Virgil Dumitru s-a opus vehement.

„George, Sabău nu pleacă. Dacă îl dai afară, pe următorul şi întregul lui staf îl plăteşti tu. Eu nu-ţi mai dau nici un ban pentru nimic", s-a revoltat afaceristul piteştean, conform unor surse, iar Copos a bătut în retragere. A doua zi, de dragul economiei de aproximativ 250.000 de euro pe an, cât însumează salariile conducerii tehnice a Rapidului, Sabău a fost reconfirmat în funcţie. Voalat, informaţia este confirmată şi de tehnician, chiar dacă acesta spune că are o relaţie bună cu George Copos.

„Din punctul meu de vedere n-am fost demis după meciul de la Târgu Jiu. Cel puţin, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Poate o fi fost doar în gândurile jucătorilor sau prin birouri. În ceea ce priveşte plata salariului meu, pe mine mă plăteşte FC Rapid Bucureşti. Dacă acei bani intră în conturi sub formă de sponsorizare, daţi de Virgil Dumitru, cu care sunt prieten bun, iar indirect ajung apoi la mine, asta e posibil, dar nu mă interesează pe mine", ne-a declarat Sabău.

Sabău: «Nu mă interesează pe  ce filieră ajung banii la mine!»
Sabău: «Nu mă interesează pe ce filieră ajung banii la mine!»

Bilaşco a fost adus de puţin timp la Rapid, dar zilele sale în tricoul alb-vişiniu îi sunt numărate. Se pare că el este unul dintre cei 6 jucători la care Sabău trebuie să renunţe la cerinţa lui Copos. Până acum, Burcă, Apostol, Pavlovic şi Surdu au fost anunţaţi că nu fac parte din vederile antrenorului. Teoretic, ar urma încă doi, care vor fi aleşi dintre Bilaşco, Figuiredo, Silva şi Voicu.

Click! este primul şi singurul ziar din România care a anunţat în exclusivitate, în ediţiile tipărite din 1 şi 2 octombrie, implicarea financiară a omului de afaceri Virgil Dumitru la Rapid, precum şi relaţia strânsă dintre acesta şi antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. În iarnă, George Copos urmează să-i cedeze partenerului său 30% din acţiunile clubului giuleştean.


    Sabău: «Nu mă interesează pe  ce filieră ajung banii la mine!»
Sabău: «Nu mă interesează pe ce filieră ajung banii la mine!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net