Editorial George Stanca - Fotbaliada de vacanţă. Paştele Rapidului


    George Stanca
George Stanca

Când vine Paştele, Rapid intră în criză. Pierde la echipe  mici şi se cere schimbarea de antrenor. De Înviere, Copos mai are câte o divinaţie şi îl readuce pe Hizo.

Sau pe Rednic Strâmbu. În postul curent Rapid este în grafic: se năruie. Pierde în serie, iar Răzvan Lucescu se clatină.

Ca o popică. Pe dric. Maian, când se întâmpla asta,tt credeam că e mâna Lui Dumnezeu. Acum, fiind prea ciclică şi prea perfectă fapta, cred că e mână criminală.

Ţin' ţă fie, cin' ţă fie?, vorba bancului cu chinezul...Să vină răul de la "blatiştii secolului XXI", Stan şi bucălatul ăla de Mureşan,/ mare şulfă de-ardelean ? suspectaşi ca ultimele canalii, când de fapt sunt primele...

Să fie Preacucernicul Jiji, cel dedulcit la păcate cu Valize şi Brichete? Că, totul ne loveşte în preajma unei sărbători creştine.

Să-i placă stelistului ca în loc de blândul mieluţ, să devore carne de giuleştean? Nu e Gigi în stare de aşa ceva, e prea om...

Oricum, butonul de manipulare este galeria. Aici se strigă "Jos Coman!" chiar şi când jucăm în deplasare.

Hoţii naţiunii, ăia din Clujul ecomaxist alb -vişiniu, (că ţi-au furat şi culorile) joacă pe Regie, la tine în cartier şi tu în loc să te duci acolo să încurajezi pe Sportul, ca să-i pape de vii, strigi pe Giuleşti!: "Jos Coman!"

Bravos naţiune, eşti dăşteaptă! Nu pot acuza sute de oameni că ar fi corupţi, cine dracu să-i plătească pe toţi, dar este acolo un nucleu de vânduţi care numai binele Rapidului nu-l vor.

Corsicane, ce, nu mai vezi bine?! I-ai de gât pe trădători şi aruncă-i în Groapă sau în Ghencea!

P S: Victoria de la Vaslui: frecţie la o tibie de sticlă. Iar dăm gol din penalty.

Mare succes! Noroc, nu joc! Nu ne machiţi voi pe noi cu aghiasmă de culoarea vinului turbat...

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
cub morris png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg