Gabi Tamaș, adevărul despre arestarea din Israel. «S-a spus că eram beat de nu mă țineam pe picioare»

Gabi Tamaș a decis să spună abia acum partea lui de adevăr în scandalul uriaș în care a fost implicat în 2019, în Israel. Fotbalistul a recunoscut că a băut și că a apăsat mai mult decât trebuia pedala de accelerație, dar a nuanțat puțin bârfele care ua circulat la vremea respectivă.

gabi tamas jpeg

Gabi Tamaș a oferit câteva detalii neștiute până acum despre arestarea sa în Israel, după ce a fost prins la volan cu peste 200 km/h.

Fotbalistul a petrecut atunci șapte zile în arestul poliției și apoi a fost plasat în arest la domiciliu, întreaga aventură periclitându-i serios sezonul la echipa Hapoel Haifa. După eliberarea din arest, Tamaș le-a mulțumit gardienilor că l-au ajutat să nu cadă în depresie și a recunoscut că a făcut o greșeală conducând sub influența alcoolului.

La scurt timp, însă, autoritățile din Israel l-au condamnat din nou la închisoare, pe motiv că nu deținea acte de identitate și că a intrat fraudulos în țara lor.

Eu când am intrat in Israel, am făcut-o cu pașaport temporar. Trebuie să îmi pun viza de muncă pe el, dar i-am spus președintelui să nu îmi pună viza ca oricum este temporar. Când m-am dus și am luat pașaportul, cel pe zece ani, mi-au pus viza de muncă.

Ulterior, ei nevrând sa colaboreze între ei, instituțiile, am fost prins băut la volan, mergeam și cam tare. Eram cu soția și o prietenă de a ei. Ne-am oprit la benzinărie să ne luăm ceva de băut și de mâncare și am mers mai departe. Ne grăbeam pentru că ne așteptau niște prieteni la un club. Am văzut poliția, aveam 200 de kilometri la oră.

S-a spus că eram atât de beat încât nu puteam sa stau pe picioare, nu era așa. Soția a făcut filmări pe telefon și le-a trimis avocatului, am făcut tăiate testele lor. Ulterior am fost la sediul poliției, am stat acolo și m-au dus în arest”, a declarat Gabi Tamaș pentru Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net