Înaintea operaţiei, Mario a stat cu Mutu

Ultima actualizare:

În vârstă de aproape 11 ani - îi va împlini în septembrie -, Mario Mutu, fiul pe care „Briliantul" îl are din căsătoria cu Alexandra Dinu, a avut nevoie de această operaţie pentru a i se remedia un defect septal, o problemă a inimii des întâlnită la copii. De regulă, această anomalie se rezolvă printr-o intervenţie minoră, dar cum la Mario acest lucru nu a fost posibil, a fost nevoie să fie operat pe cord deschis. Adrian Mutu a fost în permanenţă alături de fiul său, la spital. De altfel, fotbalistul a şi petrecut câteva zile cu Mario înainte de operaţie, publicând pe Facebook câteva fotografii cu cele trei comori ale lui: Mario, Adriana (6 ani) şi Maya (4 ani).

Alexandra Dinu, mama lui Mario, a fost cea care a vorbit de operaţie. „Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă... M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea problemei", a declarat Alexandra Dinu pentru revista „Gente".

Actriţă de succes în Italia, fosta soţie a lui Mutu a spus apoi cum a reacţionat fiul său la aflarea veştii operaţiei: „I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii'', a spus Alexandra, care a precizat că operaţia a decurs perfect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net