Mutu aduce jucători şi sponsori la Dinamo

simeon stalpnicul png
Adi MutuFoto Click!

Adi Mutu e noul manager general al lui Dinamo, printre atribuţii urmând a fi şi transferurile de fotbalişti, dar şi căutarea unor noi surse pentru a suplimenta bugetul clubului.

"Un lucru pozitiv pentru noi, Adi Mutu a jucat la echipe foarte mari în Europa, are relaţii foarte mari în fotbalul internaţional şi sunt convins că opiniile lui, ideile lui, o să fie bune şi o să ajute în proiectul pe care îl are Ionuţ Negoiţă.

Nu-s de principiu că ne trebuia un om să se certe cu un arbitru. Ne trebuia un om care poate să vorbească civilizat, să îi atenţioneze şi să le spună unde greşesc. Adică efectiv să se poata duce la Federaţie, să poarte un dialog acolo, pentru că eu ca antrenor n-am voie să fac aşa ceva. Şi foarte bine că a venit alături de noi. Ar putea aduce şi jucatori, şi să vîndă jucători, o grămadă de lucruri. Gîndiţi-vă ca a lucrat cu patru din cei mai mari antrenori din lume, de la Mourinho începînd, cu Prandelli, cu Capello, cu Ranieri", a spus antrenorul dinamovist Ioan Andone.

Mutu ar urma să se ocupe de transferuri, să caute sponsori, să apere echipa în faţa atacurilor rivalilor şi să reprezinte clubul în relaţiile cu instituţile ce conduc fotbalul românesc.

Fostul mare atacant participă şi la cursurile şcolii de antrenori din cadrul FRF.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
selly si victor grosu
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg