Fără Grozav cu Swansea

Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, de la ora 10.30, "lupii" s-au pregătit la baza de la Crângul lui Bot, dar jucătorul a lipsit. Iniţial, Contra a anunţat că Grozav are probleme personale, însă el îşi "rezolva" viza de Rusia.

După-amiază, şefii au confirmat plecarea, clubul va încasa aproape 2,5 milioane de euro, iar atacantul va avea un salariu de jumătate de milion de euro pe an. "Vom aduce repede trei-patru jucători. Am cerut permisiunea ca Grozav să joace cu Swansea, dar nu au vrut pentru că vor să-l folosească în campionat", a spus antrenorul Cosmin Contra.

6 Ploieştenii cred în minuni. "Lupii" au fost învinşi în tur cu 5-1 şi cred că pot produce surpriza diseară. La antrenamentul de ieri, Contra le-a ţinut un discurs elevilor săi pentru a-i mobiliza.

"S-au mai văzut miracole. Trebuie să credem că ne putem califica", a fost concluzia. Şi suporterii au împânzit oraşul cu mesaje de susţinere: "Noi credem că se poate! Crede şi tu!", e sloganul prin care fanii sunt chemaţi la meci.

6 Se întoarce Bokila. UEFA le-a dat dreptate "lupilor" în procesul cu Bokila şi jucătorul e obligat să revină la echipă, chiar dacă el susţinea că e liber de contract şi a dat probe la opt echipe. Bokila va fi amendat pentru gestul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net