Ciprian Marica a refuzat milionul de euro al Stelei

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica (Foto: Răzvan Păsărică)
Ciprian Marica (Foto: Răzvan Păsărică)

Ciprian Marica a făcut sâmbătă ceea ce nimeni nu se aştepta: a refuzat o ofertă de un milion de euro pe an! Astfel, atacantul a rămas fără echipă în continuare şi a ratat şi şansa de a evolua în Liga Campionilor, dar a intrat până la moarte în sufletul fanilor dinamovişti.

Contractul pus pe masă de Steaua părea unul de nerefuzat pentru un jucător care este în afara circuitului de două luni: un milion de euro pe an, până în 2016, plus bonusuri substanţiale în funcţie de performanţele realizate. Evident, dacă ar fi acceptat, Marica ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din istoria Ligii 1.

Dar a refuzat, căutrându-şi în continuare echipă şi ascultând astfel sfatul lui Piţurcă, selecţionerul spunându-i să nu revină în Liga 1, indiferent de ofertă: „Din discuţiile cu el, mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. Eu i-aş recomanda acelaşi lucru, dat fiind faptul că el este un jucător extrem valoros, iar dacă ar veni în campionatul României ar fi un pas uriaş înapoi pentru el. Mi-a spus că are două-trei echipe, nu de calibru foarte mare, care îi oferă un salariu de la două milioane (n.r. - de euro), două milioane şi jumătate în sus, aşa că nu o să vină la o echipă din România", spusese Piţurcă în urmă cu două zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net