Fiţele lui Marica au pus Steaua pe un butoi de pulbere

Ultima actualizare:

Liber de contract după despărţirea de Schalke, pe Ciprian Marica l-a prins şi luna septembrie fără echipă. Săptămâna trecută, Steaua i-a aruncat atacantului de 27 de ani un colac de salvare, oferindu-i un salariu de un milion de euro pe an, dar şi posibilitatea de a da goluri în Liga Campionilor.

Propunerea venită din închisoare de la Gigi Becali a fost însă refuzată de Marica la capătul a câteva zile de gândire.

Bineînţeles, principalul motiv nu e incompatibilitatea cu statutul său de dinamovist, ci banii.

Obişnuit cu salarii de peste două milioane de euro, Marica a preferat să mai aştepte, sperând că până la urmă se va găsi o echipă care să-i satisfacă pretenţiile financiare. Pentru Steaua, fiţele lui Marica n-au picat deloc bine.

Roş-albaştrii au intrat acum în criză de timp (lista UEFA trebuie trimisă până în această noapte, la ora 1.00), fiind nevoiţi ca astăzi să finalizeze negocierile pentru transferul a cel puţin unui atacant de valoare.

Dacă nici azi nu se va concretiza nimic, atunci Steaua va aborda meciurile cu Chelsea, Schalke şi Basel doar cu Piovaccari, Tatu şi Mihai Costea în avanposturi. De neconceput pentru fanii stelişti!

- Wesley, probleme cu Al-Hilal

Brazilianul de 32 de ani s-a întors în România, dar nu şi-a rezolvat situaţia contractuală cu echipa saudită Al-Hilal. Dacă ar semna cu Wesley deşi acesta e în litigiu cu un alt club, Steaua ar risca să primească o interdicţie la transferuri.

- Sînmărtean depinde de Wesley

Dacă varianta Wesley va pica, steliştii au luat deja legătura cu patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, în vederea achiziţionării lui Lucian Sînmărtean. Mijlocaşul ofensiv de 33 de ani este o „slăbiciune" mai veche a lui Gigi Becali, dar nu este dorit neapărat de Reghe.

- Kapetanos, o «ciorbă reîncălzită»

Atacantul grec e aproape de o revenire spectaculoasă la Steaua, la numai doi ani dup ce s-a despărţit cu scandal de gruparea bucureşteană. Ajuns la CFR, atacantul de 30 de ani n-ar refuza să se întoarcă de unde a plecat, mai ales că în acest sezon ardelenii n-au prins Europa.

- Batin, pariul lui Reghe

Paul Batin e unul dintre puţinii atacanţi din Liga I remarcaţi de antrenorul Stelei. Vârful de 26 de ani nu se simte foarte confortabil în Gruia, fiind împrumutat în ultimii trei ani de CFR Cluj pe la diverse alte echipe. Oficialii ardelenilor ar renunţa la Batin fără mari pretenţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net