Reghe şi Meme, încolţiţi

Ultima actualizare:
Doar 5.000 de fani au venit  la meciul Stelei, cea mai mică  audienţă de când campioana  joacă pe Arena Naţională
Doar 5.000 de fani au venit la meciul Stelei, cea mai mică audienţă de când campioana joacă pe Arena Naţională

Steliştii nu au parte de linişte înainte de meciul de foc cu Chelsea din Liga Campionilor, programat mâine pe Arena Naţională. De vină sunt Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, care şi-au pus fanii în cap.

După victoria clară cu Timişoara (3-0), Steaua a revenit pe primul loc al clasamentului în Liga I, dar acest lucru nu i-a sensibilizat deloc pe suporteri. Aceştia au folosit meciul de sâmbătă seară pentru a protesta împotriva celor doi oameni care duc frâiele Stelei în absenţa lui Gigi Becali, aflat în închisoare. În primul rând e vorba de managerul Mihai Stoica, însă nici antrenorul Reghecampf n-a scăpat de urechelile fanilor.

Szukala a câştigat toate duelurile aeriene cu atacanţii timişoreni (Fotografii: Răzvan Păsărică)


    Doar 5.000 de fani au venit  la meciul Stelei, cea mai mică  audienţă de când campioana  joacă pe Arena Naţională
Doar 5.000 de fani au venit la meciul Stelei, cea mai mică audienţă de când campioana joacă pe Arena Naţională

Ce i-a deranjat pe susţinătorii Stelei? Mai întâi interminabilul război al declaraţiilor purtat de Meme şi Reghe cu fostele glorii. „MM Stoica eşti o mizerie", "Pleacă din Ghencea, MM pleacă din Ghencea", "Iordănescu, Anghel Iordănescu", "MM Stoica hai la somn în cutia de carton", "Tudorel Stoica" şi "Sevilla, Sevilla" au fost scandările auzite din tribune pe tot parcursul întâlnirii cu ACS Poli.

De asemenea, contestată a fost şi decizia ca meciul de săptămâna trecută din Cupa României cu Avântul Bârsana să se dispute la Berceni, pe un stadion pentru care s-a plătit o chirie mai mică.

"Niciun loc de pe pământ nu poate înlocui Ghencea, templu' nostru sfânt", a fost mesajul afişat pe un banner de fanii de la Peluza Sud. "Pentru voi doar banii contează!", au mai scandat aceştia. În schimb, suporterii de la Peluza Nord au preferat să boicoteze meciul, având aceleaşi nemulţumiri.

simeon stalpnicul png

Conştient că amploarea acestor proteste nu va face decât rău echipei sale, Laurenţiu Reghecampf a încercat să-i liniştească pe fani la finalul partidei cu Timişoara.

„Nu a fost o lipsă de respect pentru că am jucat la Berceni. Am vrut doar să jucăm pe un stadion plin. La ultimele meciuri din Ghencea stadionul nu s-a umplut. E o lipsă de comunicare. O să încercăm să discutăm cu suporterii, acest scandal nu face bine nimănui", a explicat Reghecampf.

Dacă Reghecampf s-a arătat dispus la dialog, Mihai Stoica a recţionat printr-un mesaj acid scris pe Facebook. „Am câştigat titlul la 16 puncte diferenţă după 7 ani, supercupa tot după 7 ani, grupa în Europa League după 8 ani, ne-am calificat în Champions League după 5 ani, titlul de golgheter după 10 ani, am bătut campioana Europei - astea sunt performanţele lui Reghecampf şi ale acestor fotbalişti magnifici. Ce primim în schimb? Critici permanente din partea unora care au făcut istorie pentru Steaua, atacuri jigniri şi ostilitate din partea Sudului şi un IGNORE dureros din partea Nordului", a comentat Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net