Şoc la Chelsea. Doctoriţa pentru care se ceartă Mourinho şi Abramovic s-a culcat cu un jucător!

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho s-a certat chiar pe teren cu Eva Carneiro şi după meciul cu Swansea scandalul a degenerat în presăFoto Click!
Jose Mourinho s-a certat chiar pe teren cu Eva Carneiro şi după meciul cu Swansea scandalul a degenerat în presăFoto Click!

Eva Carneiro e mărul discordiei între antrenorul şi patronul lui Chelsea. Primul vrea s-o concedieze pe doctoriţă după gafa de la meciul cu Swansea, iar rusul insistă s-o reprimească în staff. În contextul acestei dispute a apărut fostul iubit al acesteia, care a dezvăluit pentru The Sun detalii picante din viaţa lor împreună.

Rupert Patterson-Ward şi Eva Carneiro au avut o relaţie de câţiva ani, dar doctoriţa lui Chelsea l-a părăsit până la urmă pe acesta. Rupert crede că de vină au fost escapadele extra-conjugale ale Evei, care pleca noaptea pentru a-i trata pe Terry şi compania şi se mai întorcea dimineaţa. Respectivul spune că fosta lui iubită primea avansuri constant de la jucătorii lui Chelsea şi suspectează că la unele a răspuns afirmativ.

"Și-a bătut joc de mine pentru că nu câștig decât 30.000 de lire pe an, bani pe care unii fotbaliști îi iau într-o zi. Am încercat atît de mult să-i fiu pe plac, dar pur și simplu nimic nu era destul de bun pentru ea. Eva adoră să facă sex. E foarte important pentru ea. Făceam sex în fiecare zi. E o femeie foarte pasională, știe ce vrea. Când lucrurile au început să nu mai meargă, am văzut-o pe adevărata Eva. Într-o seară i-a dat numărul de telefon altui tip. M-am îmbătat și am plecat singur acasă.

Când a venit și ea, m-a lovit tare cu ambele mîini peste față. Apoi m-a dat afară din casă, nu aveam unde să mă duc, m-am simțit umilit. Îmi spunea că unul dintre jucători îi facea avansuri în mod constant. Umbla gol prin fața ei în vestiar. După un meci a sunat-o din camera de hotel, a chemat-o și i-a deschis ușa complet dezbrăcat. Uneori, eram acasă, ne uitam la TV și o sunau jucătorii la 10 seara pentru că suferiseră o accidentare. Mereu pleca și se întorcea dis-de-dimineață. A trebuit să mă obișnuiesc cu ideea că le făcea masaje și îi atingea în zone erogene", a declarat Rupert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net