Şocant! Un fotbalist a fost "decapitat" de galerie


    Bannerul afişat de fanii lui Standard
Bannerul afişat de fanii lui Standard

Suporterii echipei Standard Liege au afişat, duminică, la meciul de pe teren propriu cu Anderlecht Bruxelles, un banner de mari dimensiuni considerat de mulţi şocant, în care jucătorul oaspeţilor, Steven Defour, fost căpitan al formaţiei gazdă, apare decapitat.

La intrarea echipelor pe teren, un grup de suporteri ai gazdelor a desfăşurat bannerul pe care se putea vedea un bărbat mascat ce ţine într-o mână o macetă şi în cealaltă capul lui Steven Defour, alături fiind scris mesajul: "Red or dead" (Roşu sau mort).

Defour a jucat în meciul de duminică până în minutul 53, când a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Standard Liege s-a impus cu scorul de 2-0.

Fost căpitan al echipei Standard Liege, cu care a câştigat de două ori campionatul Belgiei, Steven Defour joacă din acest sezon la Anderlecht Bruxelles. Defour a mai evoluat după plecarea de la Standard Liege (2011) şi la FC Porto, până în vara anului 2014. Trecerea lui Defour la Anderlecht a fost criticată de suporterii echipei Standard Liege pe reţelele de socializare, iar unii fani i-au promis fostului căpitan o primire "foarte călduroasă".

În contextul decapitărilor mai multor ostatici ai grupării Statul Islamic, bannerul afişat la meciul de duminică a şocat numeroşi internauţi.

Federaţia belgiană a reacţionat prin intermediul directorului de comunicare, Bob Madou, care a postat următorul mesaj pe Twitter: "Banner de prost gust şi inacceptabil la Standard-Anderlecht. Nu există nimic în regulament referitor la astfel de situaţii, dar vom vedea ce se poate face".

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg