Star din Premier League, acuzat de 7 violuri! A fost suspendat de club

Benjamin Mendy, fundașul campioanei Angliei, Manchester City, e închis preventiv din 27 august și de atunci se tot adună acuzații de viol pe adresa lui. Până acum sunt 7. El riscă să stea în pușcărie toată viața.

image

Acuzat de şase violuri şi o agresiune sexuală de către patru femei în Anglia şi arestat preventiv din 27 august, Benjamin Mendy s-a prezentat din nou miercuri în faţa Crown Court din Chester. Campionul mondial din 2018 a fost acuzat încă un viol. Cu această nouă acuzaţie, fundaşul echipei Manchester City, din Premier League, este acum vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care "ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”.

Mendy este încarcerat într-o închisoare din Liverpool, în aşteptarea procesului, amânat miercuri sine die după ce a fost programat iniţial pentru 24 ianuarie.

La 7 ianuarie va avea din nou loc o audiere, în vederea unei eventuale eliberări pe cauţiune a fotbalistului.

Internaţionalul francez evolua la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie și, conform specialiștilor în drept din Anglia, riscă să fie închis pe viață dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net