Torje: "Îl iau şi pe Grozav şi venim la Dinamo"


    „Câinii” l-au repatriat pe mijlocaş ca pe un mare star, dar acesta a ajuns repede exclus din lot şi la un pas de rezilierea contractuluiFoto Click!
„Câinii” l-au repatriat pe mijlocaş ca pe un mare star, dar acesta a ajuns repede exclus din lot şi la un pas de rezilierea contractuluiFoto Click!

Gabi Torje e jucătorul ruşilor de la Terek Groznîi, dar vrea să plece de la echipă, fiind mai mult rezervă. El a anunţat că cel târziu în vară ar vrea să evolueze din nou la Dinamo, acolo unde l-ar aduce şi pe Gicu Grozav, actualul său coleg de la Terek.

"Legat de Dinamo, deocamdată nu ştiu ce se întâmplă. Aștept. Să vedem, mai sunt vreo 8 zile din perioada de transferuri și aștept să vedem ce se întâmplă. Îl iau și pe Gicu cu mine. Dacă nu acum, atunci la vară. Venim împreună. "Câinii" mereu se adună, stau împreună. Cred că o să fie greu să se rezolve transferul în perioada asta scurtă. Probabil că se va afla în două-trei zile. La vară îl iau pe Gicu, că e sătul de bani. Și eu sunt. Numai să ne lase să plecăm. Venim la Dinamo, numai să ne lase să plecăm. Asta e cea mai mare problemă", a spus Torje în discuţia cu fanii.

Mijlocaşul a anunţat că nu va juca niciodată la Steaua: "Cred că din toate declarațiile pe care le-am dat până acum se înțelege că n-aş putea să joc la Steaua. De ce să îmi fie rușine să spun <<Niciodată la Steaua>>?"

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
cub toma caragiu png
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg