Atacantul momentului, Haaland a stârnit valuri de reacții, printr-un gest înainte de meci

Ultima actualizare:

La doar 22 de ani, Erling Haaland se simte ca acasă în Premier League, campionat în care se remarcă, fără doar și poate, deși s-a transferat recent de la Borussia Dortmund la Manchester City. Dar norvegianul nu a pierdut timpul și a înscris deja de nouă ori, oferind cinci pase de gol și fiind desemnat jucătorul lunii în primul eșalon englez.

Erling Haaland (bleu), atacantul momentului în Anglia (FOTO: EPA)
Erling Haaland (bleu), atacantul momentului în Anglia (FOTO: EPA)

Nici în Liga Campionilor nu s-a lăsat neobservat: titular în partida pe care echipa sa a câștigat-o cu 2-1 în fața fostei grupări la care a activat, Erling Haaland a fost protagonistul unui moment devenit viral pe rețelele sociale.

După încălzire, jucătorii din primul 11 al lui Pep Guardiola și-au scos bluzele și le-au aruncat spre o geantă, de unde urmau să fie strânse de oamenii din staff-ul lui City. Spre deosebire de colegii lui, Erling Haaland s-a apropiat de cel care urma să ia echipamentul și i-a înmânat bluza, având parte de o reacție prietenească. 

Momentul surprins de camerele de filmat a devenit, între timp, extrem de popular, „rostogolindu-se” pe Internet și provocând reacții în lanț de admirație. 

Momentul devenit viral (FOTO: TikTok)
Momentul devenit viral (FOTO: TikTok)

Se bucură de susținerea lui Guardiola

Erling Haaland are tot ce îi trebuie pentru a domina fotbalul european pentru multă vreme, de acum încolo, impunându-se deja în Anglia - după ce a marcat la debut, a înscris aproape în fiecare meci din campionat, având deja două hattric-uri și cel mai bun start din istoria competiții engleze. 

Considerat printre cei mai buni din lume, Erling Haaland i-a costat pe cei de la City 60 de milioane de euro, având toată susținerea antrenorului Pep Guardiola: „După cum am spus de multe ori, este un atacant extraordinar. El este ambițios și vrea să devină și mai bun. E un om perfect, un băiat de treabă. Sunt calități pe care le-a avut înainte de a veni aici, iar asta îl ajută să continue evoluțiile din trecut”, a fost declarația tehnicianului, înainte de meciul din campionat, pe care Manchester City l-a disputat, sâmbătă, la Wolverhampton (0-3).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net