Un fotbalist de la Manchester United „a aruncat un laptop în capul iubitei”, a „târât-o” dezbrăcată prin hotel și a amenințat-o că publică videoclipuri 18+ cu ea

Ultima actualizare:

Ryan Giggs (48 de ani) este acuzat că și-a controlat și agresat fosta iubită, Kate Greville. Totodată, se pare că ar fi agresat-o și pe sora ei mai mică, Emma Greville, la reședința lor din Manchester, Worsley. Fostul fotbalist de la Manchester United a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile. Discuțiile lui Kate cu poliția au durat mai bine de o oră și jumătate, iar judecătorii au văzut întreaga filmare la a doua înfățișare a procesului care se desfășoară la Tribunalul Minshull Street Crown.

ryan giggs kate greville jpg

Kate Greville a izbucnit în lacrimi, în timpul unui interviu cu poliția, , în care a descris cum Ryan Giggs a „târât-o” de două ori dintr-o cameră de hotel și a aruncat-o pe coridor, deși era dezbrăcată. În tot acest timp el își dădea mesaje cu diverse femei cu care flirta, iar la un moment dat a ajuns chiar să îi dea un șut cu piciorul, pentru a intra în casă. Apoi, i-a aruncat un laptop în cap, au auzit membrii instanței care au participat la audierile de astăzi.

Află mai multe: Manchester United, pe cale de a semna un mijlocaș de renume! Ten Hag caută întăriri urgent!

Fostul star de la Manchester United este acuzat că și-a controlat și agresat fosta iubită, în perioada august 2017-noiembrie 2020, dar și pe sora ei, Emma. Cu toate acestea, neagă toate acuzațiile. Astăzi filmulețul în care tânăra povestește despre calvarul prin care a trecut a fost vizionat și de către jucători. Ea a descris cum au început să aibă o aventură după ce au vorbit despre căsătoriile nefericite pe care ambii le avuseseră. Au fost „suflete pereche”, „cei mai buni prieteni” când s-au întâlnit pentru prima dată, dar relația de trei ani a devenit apoi „toxică”.

S-ar putea să te intereseze și:  Cristiano Ronaldo, păzit de armată! Gărzile lui au luptat chiar și în Afghanistan

Iubita lui Ryan Giggs, abuzată, agresată și manipulată de fotbalistul milionar

„Ciclul abuzului” a inclus un e-mail pe care Ryan Giggs i l-a trimis lui Kate Greville, intitulat „șantaj”, cu un videoclip „pe care îl făcuseră” și o amenințare de a-l distribui, a susținut ea, adăugând: „El a spus: Voi trimite aceste mesaje către oameni dacă nu îmi răspunzi”. Greville a mai spus: „Nu m-a lăsat în pace, nu a existat niciodată un moment în care să nu vrea să facă sex”.

Ea a susținut că, într-o cameră de hotel din Londra, Giggs „m-a lovit atât de tare în spate încât am zburat de pe pat și am aterizat pe podea”. Apoi susține că a „târât-o” pe holurile hotelului, deși era dezbrăcată. „A luat geanta cu laptopul și mi-a aruncat-o în cap”, le-a mai spus Kate Greville detectivilor, susținând că Ryan Giggs a încuiat-o în afara camerei de hotel timp de 10 minute, oferindu-i accesul în cameră abia în momentul în care și-a dorit să facă sex cu ea.

Totul ar fi pornit de la faptul că Greville l-a acuzat pe fostul fotbalist de la Manchester United că a flirtat cu alte femei chiar și când ea era de față: „Nu știu dacă a făcut-o ca să mă facă geloasă. Mă ignora complet și vorbea cu oricine altcineva. Flirta și cu prietenele mele. Am ajuns să îmi cer scuze tot eu, pentru că m-a făcut să mă simt atât de rău”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net