Verdictul englezilor în cazul lui Radu Drăgușin. Ce șanse are la Tottenham

Radu Drăgușin încă își caută locul la Tottenham Hotspur, acolo unde a fost transferat în această iarnă. Până acum, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a adunat doar aproximativ 30 de minute în tricoul londonezilor, la ultimele două meciuri de campionat fiind rezervă neutilizată. 

Radu Drăguși are un contract asigurat până în 2030 la Tottenham (FOTO: Facebook)
Radu Drăguși are un contract asigurat până în 2030 la Tottenham (FOTO: Facebook)

Deocamdată, tehnicianul grupării engleze, Ange Postecoglou, a mizat cuplul de fundași centrali, format din Cristian Romero și Micky van de Ven, iar Drăgușin a avut loc doar uneori și pe final în meciurile cu Manchester United, Brentford FC și Everton FC, ca în cele cu Brighton&Hove Albion FC și Wolverhampton Wanderers FC să rămână pe banca de rezerve.

„O opțiune pe termen lung, dacă va continua să impresioneze, va intra în primul 11”

„Drăgușin trebuie să aibă răbdare la Spurs. Cuplul impresionant format din Micky van de Ven și Cristian Romero va fi mereu unul greu de «spart». Dar este evident că jucătorul român are răbdare și este conștient de situația sa de la Tottenham. Postecoglou a recunoscut deja că a fost impresionat de ceea ce a arătat fotbalistul român, deci e doar o problemă de timp până când acesta va primi o șansă. La doar 22 de ani, Drăgușin este o opțiune pe termen lung și, dacă va continua să impresioneze la Tottenham, cu siguranță își va face loc în primul 11 al lui Postecoglou”, au notat cei de la thespurs.news. 
Drăgușin a ajuns la Tottenham, după ce gruparea engleză a plătit 25 de milioane de euro în schimbul transferului său de la Genoa CFC, românul având o înțelegere valabilă până în anul 2030. Gruparea lui Drăgușin se află pe locul cinci în clasamentul din Premier League, la 13 puncte distanță de liderul Liverpool FC, dar având un meci mai puțin disputat față de „cormorani” și „ilustrând” un bilanț de 14 victorii, cinci remize și șase înfrângeri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net