Se complică situația lui Drăgușin: noi vești, înaintea meciului din Cupa Angliei

Ultima actualizare:

Radu Drăgușin ar putea avea o misiune grea în următoarea partidă a lui Tottenham Hotspur, care se va disputa, vineri, de la ora 22.00, împotriva lui Manchester City și va conta pentru 16-imile din Cupa Angliei.

Radu Drăgușin ar putea să-l înfrunte, curând, pe Erling Haaland (FOTO: Facebook)
Radu Drăgușin ar putea să-l înfrunte, curând, pe Erling Haaland (FOTO: Facebook)

După ce și-a făcut debutul în Premier League, contra lui Manchester United, în 2-2 pe Old Trafford, Radu Drăgușin ar putea să-i înfrunte pe cei de la Manchester City. În cazul în care va fi introdus pe teren, fundașul român va avea o misiunea importantă, în contextul în care Erling Haaland a reînceput pregătirea fizică, după o accidentare care i-a dat bătăi de cap, de la finele toamnei-începutul iernii. Între timp, jucătorul norvegian se pregătește intens și are cifrele de partea sa: 14 goluri reușite în 15 meciuri jucate în campionatul englez. 

Erling Haaland, din nou la antrenamente (FOTO: Platforma X, fostă Twitter)
Erling Haaland, din nou la antrenamente (FOTO: Platforma X, fostă Twitter)

„Suficient de atletic, tânăr și dornic de a învăța”

Între timp, Radu Drăgușin pare să fi câștigat respectul celorlalți prin dedicarea sa în „sportul rege” - într-o analiză făcută de cei de la „The Athletic”, românul este descris în termeni laudativi de jurnaliștii britanici, fiind considerat „singurul transfer semnificativ din Premier League, în această iarnă”: „Înainte ca fereastra de transferuri din ianuarie să se deschidă, prioritatea lui Tottenham Hotspur a fost să transfere un fundaș central. Ange Postecoglou a fost foarte deschis în spațiul public pe această temă, mai mult decât te-ai aștepta de la un manager. Spurs s-a mișcat repede, când fereastra de transferuri s-a deschis, în ciuda unei ușoare «clătinări», când Bayern München a încercat să intervină, iar ulterior a reușit să aducă principala țintă, Radu Drăgușin, de la Genoa, pentru 25 de milioane de lire. Drăgușin este exact ceea ce Spurs își dorea: suficient de atletic pentru fotbalul practicat de Postecoglou, experimentat la nivel înalt, tânăr și dornic de a învăța. Tottenham are, acum, trei fundași centrali moderni, cel mai vârstnic dintre ei fiind Cristian Romero, 25 de ani. Lotul merge în direcția corectă. Transferul lui Drăgușin rămâne singurul semnificativ făcut de orice club din Premier League în această «fereastră»”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net