Rafael Nadal confirmă că soția lui, Maria Perello, e însărcinată: „Voi fi tată!”

Ultima actualizare:

Rafael Nadal a anunțat că soția sa, Maria Perello, este însărcinată și va deveni mamă la 33 de ani. Anunțul a fost făcut la o conferință de presă în Mallorca, în cursul zilei de vineri, 17 iunie.

Tenismenul a vorbit despre sarcina soției sale la doar câteva zile după ce primele zvonuri au apărut în presa din Spania. Rafael Nadal și soția sa, Maria Perello, se află în vacanță, iar paparazzi au surprins o serie de imagini cu femeia în vârstă de 33 de ani și imediat au punctat faptul că pare a avea burtică de gravidă.

Ți s-ar putea părea interesant și: Rafael Nadal i-a cucerit inima lui Ion Țiriac. Ce calități are tenismenul

Sportivul în vârstă de 36 de ani a susținut o conferință de presă și, înainte de turneul de la Wimbledon, la care participă pentru prima oară după trei ani, a transmis că va deveni tătic, „în cazul în care totul merge bine”. Astfel, putem deduce că partenera lui Rafael Nadal încă se află în primele luni ale sarcinii, motiv pentru care au preferat să păstreze discreția.

Rafael Nadal, primele detalii despre sarcina lui maria perello

„Dacă totul merge bine, voi deveni tată. Nu sunt obișnuit să vorbesc despre viața mea privată. Trăim mai liniștiți dacă suntem mai discreți. Nu mă aștept ca viața mea să se schimbe foarte mult odată cu asta (n.r. – sarcina)”, a declarat tenismenul, la conferința din presă.

Nu rata nici: Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Potrivit tabloidului Hola!, din Spania, la începutul acestei săptămâni au început să apară zvonuri potrivit cărora Maria Perello este însărcinată, după ce paparazzi au observat burtica. Soția sportivului a purtat numai haine largi în ultima perioadă și, cu singura ocazie cu care a purtat haine mulate, iar aici ne referim la un costum de baie, s-a văzut, pentru prima oară, faptul că este însărcinată.

Rafael Nadal, de de 17 ani cu soția

Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, în Mallorca, într-o locație de poveste- o fortăreață britanică. Înainte să facă marele pas, fostul număr unu mondial și partenera sa au avut o relație de 14 ani, fiind împreună de când el avea doar 19 ani, iar ea 16. MariaPerello este o persoană foarte discretă, care nu vorbește despre viața sa personală și se afișează foarte rar la evenimente publice, în absența soțului său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net