Antonia i-a furat cerceii lui Velea! Uite cum l-a mințit


    Antonia (26 de ani) și Alex Velea (31 de ani)foto: Arhiva Personală
Antonia (26 de ani) și Alex Velea (31 de ani)foto: Arhiva Personală

Antonia (26 de ani) și Alex Velea (31 de ani) par să trăiască o dragoste ca în povești. Atmosfera este una pașnică în căminul lor, însă, se mai întâmplă ca uneori să își facă loc și câteva minciuni nevinovate. Luată la întrebări de „Cârcotași”, Antonia s-a confesat și le-a dezvăluit ultima minciună pe care i-a spus-o iubitului ei.

Chiar dacă, probabil, are colecții întregi de bijuterii, din când în când, Antonia dă iama în sertarul cu cercei al lui Alex Velea. Așa se face că, la un moment dat, vedeta a trebuit să-l mintă pe solist și să-i spună că, de fapt, cerceii sunt ai ei.

Iată ce i-a zis Antonia lui Alex Velea

Întrebată când a mințit ultima oară, Antonia le-a răspuns „Cârcotașilor” de la Binterviu că s-a întâmplat chiar recent: „Ieri, acasă, când m-a întrebat iubitul meu ceva despre niște cercei. Avem aceiași cercei, ăștia negri, și m-au întrebat dacă sunt ai lui și i-am zis «Nu, sunt ai mei», dar chiar erau ai lui”, a spus ea. Și se pare că nici Alex nu este ușă de biserică, pentru că și miniciuna lui a fost una proaspătă:„Azi, când ți-am zis că mai am cinci minute până la tine, am mai făcut 20”, a declarat el.

Următoarea întrebare a fost una puțin mai ciudată. Artiștii au fost rugați să-și asocieze colegul de breaslă, pe Pepe, cu un instrument muzical. Ce a ieșit a fost foarte haios, pentru că Alex s-a gândit imediat la o trompetă, pe când Antonia l-a asemănat pe latino-lover cu o chitară spaniolă. 

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
cub claudia patrascanu png
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
elevi jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png