Bombă în showbiz! Pelinel s-a iubit cu un cunoscut om de afaceri, pe când era minoră

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel (35 de ani)foto: Arhiva Personală
Valentina Pelinel (35 de ani)foto: Arhiva Personală

Nici bine nu s-a bucurat de divorțul lui Cristi Borcea de Alina Vidican, că a ieșit la iveală secretul pe care Valentina Pelinel spera că nu-l va dezvălui nimeni niciodată.

Pe când era încă minoră și dorea să se afirme în lumea modellingului, blondina s-ar fi iubit cu un cunoscut om de afaceri, care avea atunci puțin peste dublul vârstei Valentinei. Potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la ora 23.45, la Prima Tv, ar fi vorba despre Nicu Soldatu.

Soldatu era rampa perfectă pentru a o propulsa în carieră: un afacerist prosper care deținea o discotecă din Mamaia. Fotografiile realizate la sfârșitul anilor '90 trădează o apropiere mare între cei doi.

Nevestele de fotbalişti de la acea vreme, dar şi impresarii din lumea fotbalului, îşi amintesc că blondina ar fi devenit "pupila" patronului constănţean. Cu siguranţă că fostul boss dinamovist este cel mai interesat de trecutul amoros al celei despre care se spune că i-a adus pe lume cel de-al şaptelea moştenitor. "Era pe vremea când Valentina nu suferise nicio intervenţie estetică la faţă sau la sâni. A venit la masa noastră şi s-au făcut prezentările. Era tăcută, dar tot timpul mesei s-au sărutat şi s-au mângâiat", a declarat o sursă, conform Focus Magazin.

Părţi din trecutul amoros al Valentinei Pelinel au ieşit la iveală după ce joia trecută, fostul boss dinamovist şi Alina Borcea au depus actele de divorţ la tribunal, semn că nu s-au înţeles pentru o despărţire amiabilă la notar. Se pare că Alina nu a fost mulţumită cu ce îi oferea soţul ei după divorţ, aşa că Instanţa va stabili cum se vor împărţi bunurile între cei doi soţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net