Ce nume au în buletine vedetele noastre? N-o să crezi cum îl cheamă pe Puya VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Puya şi-a ales numele de scenă din cauza tatălui său
Puya şi-a ales numele de scenă din cauza tatălui său

Îi cunoaşteţi de pe scenă, dar habar nu aveţi cum îi cheamă de fapt. Multe dintre vedetele noastre folosesc în public nume care nu au nicio legătură cu ce stă scris în buletin. V-aţi întrebat vreodată de ce Ana Claudia Grigore îşi spune Ruby, sau de la ce vine numele CRBL?

Dacă aţi crezut că CRBL s-a gândit la creierul mic atunci când şi-a ales numele de scenă, aţi greşit! De fapt, porecla lui este un acronim.

''Eu dacă sunt pasionat de versuri, CRBL aşa a apărut, în timp ce făceam versuri. CRBL înseamnă: compun rime bine legate. Cam despre asta e vorba şi mi s-a părut foarte rezonant. Şi pentru că am capul mic am zis că mi se potriveşte acest nume'', a spus CRBL.

Tot un acronim a folosit şi autoarea hitului "Playa en Costa Rica". Ami vine de la alăturarea iniţialelor numelui ei: Andreea Ioana Moldovan. Pentru că AIM nu suna atât de bine, cântăreaţa a sucit două litere şi aşa a ieşit AMI.

Pentru un nume scurt a optat şi Dragoş Gărdescu. Nu ştiţi despre cine vorbim? Este numele real al lui Puya: ''Am fost 3 fraţi şi pe tata îl cheamă Puiu. Şi spuneau băieţii lui Puiu, Puya. Cred că puţini din lumea muzicală ies pe scenă cu numele real'', a declarat şi acesta.

Sexy şi rea, Ana Claudia Grigore şi-a ales numele de scenă după un cântec al formaţiei Kaiser Chiefs. Atât de mult i-a plăcut încât de atunci şi-a anunţat toţi prietenii să o strige Ruby.

Întotdeauna bine dispus, cu zâmbetul pe buze, Smiley s-a ales cu această poreclă din partea colegilor lui din trupa Simplu, alături de care s-a lansat. Artistul foloseşte numele de scenă şi în prezent, însă puţini ştiu că în buletinul lui scrie Andrei Tiberiu Maria.

Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie este Dj Wanda. Pe numele ei real, Maria Mihaela Cojocaru, artista şi-a luat nume de scenă încă din copilărie.

''Numele Wanda mi l-am ales de la vârsta de 11 ani. Aşa se numea o verişoară de-a mea pe care o admiram. Le-am spus atunci părinţilor să nu îmi mai spună Maria. A durat 5 ani de zile până când toţi cei din jur au uitat numele din buletin'', a mai mărturisit şi artista.

Tot la o vârstă fragedă şi-a ales numele de scenă şi Nicole Cherry, care de fapt în buletin poartă numele Nicoleta Janmina Ghinea: ''Nicole am spus numele meu şi ceva care să mă reprezinte şi am găsit cireşele. Prima oară am vrut culori, vroiam să mă numesc Nicole Purple. Îmi place foarte tare movul. Am vrut să găsesc ceva care să mă reprezinte să nu îmi pară rău mai târziu. Având 14 ani atunci când m-am lansat m-am gândit să aleg un nume aşa foarte copilăresc. Să meargă şi când voi creşte mare. O să fiu Lady Cherry'', a conchis tânăra solistă.

Slavă Domnului că Matteo şi-a ales acest nume de scenă. Nu de alta, dar numele lui real cu siguranţă  nu l-am fi ţinut minte: ''Vasiliu, Matei, Anton, Aurel, Eugen, Ioan, Florentin''.

Cosmin Mustaţă, cunoscut publicului drept Keo, s-a ales cu această poreclă încă din liceu. Când s-a lansat în muzică şi-a păstrat numele, încântat de faptul că există şi un satelit Keo. La vârsta de 13 ani, din cauza hainelor largi pe care le purta, apropiaţii lui Marius Ivancea îl întrebau întruna "Hey, Whats Up"??? Şi aşa a rămas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net