„Cei frumoşi” de la Suede au făcut un concert 100% british. Final torenţial la Arenele Romane VIDEO

Ultima actualizare:

Îmbrăcaţi în negru, muzicienii au făcut un show complet, elegant, stilat, emoţionant şi, mai ales, profesionist. Muzica a fost de ajuns, iar Brett Anderson a fost într-o formă de zile mari, informează adevărul.ro

De cealaltă parte a scenei, un public de calitate, cunoscător, care „a replicat" cântând refrene şi aplaudând. „Foarte energic. Ca orice artist britanic ce se respectă a făcut un show excelent. Iar vocea, de nota zece. Pentru mine a fost o revelaţie", a declarat Liana, o tânără de 29 de ani.

Poate singura neînţelegere a serii a fost între Brett şi al său stativ care, în repetate rânduri, a refuzat să susţină microfonul. Dar asta nu a compromis în niciun fel spectacolul. Pe final de „Trash" şi la „Filmstar", britanicul s-a răzbunat: a făcut din microfon lasou, dând însă ceva emoţii spectatorilor din primele rânduri.

Decorul a fost asemănător cu cel din videoclipul piesei „Animal Nitrate" - falduri din lumini şi cam atât. Fără artificii sau explozii, trupa şi-a păstrat reputaţia.

Emoţia publicului s-a simţit din plin odată cu acordurile de pian ale piesei „By The Sea". A urmat „Can't Get Enought", în care Brett „s-a simţit real" şi i-a îndemnat pe bucureşteni: „Cântaţi!". „Cântaţi pentru mine!", le-a spus el fanilor şi a început „Stay Together", interpretată de pe marginea scenei. La „Beautiful Ones" refrenul a aparţinut publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net