Costi Ioniță: «Sunt mândru că sunt român după finala Eurovision»


    Mandinga şi Costi Ioniţă
Mandinga şi Costi Ioniţă

Membrii trupei Mandinga se declară dezamăgiţi că nu au reuşit să obţină un loc mai bun în finala concursului Eurovision 2012.

Ei spun că nu au de făcut reproşuri şi că respectă votul din finală, deşi aveau aşteptări mai mari.

''Ne pare rău că nu am reuşit să aducem un loc mai bun pentru ţara noastră, dar Dumnezeu ne este martor că am muncit enorm şi ne-am dedicat integral acestui concurs. Noi am oferit tot ceea ce am avut mai bun pe scenă. Am fost felicitaţi de ceilalţi concurenţi, de jurnalişti şi chiar de oameni care ne-au oprit la câţiva paşi pe care i-am făcut de la autocar la hotel, după finală", a declarat solista trupei Mandinga, Elena Ionescu pentru Agerpres.

La rândul său, compozitorul piesei "Zaleilah", Costi Ioniţă, a afirmat că artiştii români au fost perfecţi pe scenă şi consideră că reprezentanta Suediei merita să câştige.

"Sunt mândru că sunt român după finala Eurovision şi sunt foarte mulţumit de prestaţia trupei Mandinga. Au fost perfecţi pe scenă. Restul nu a mai depins de noi. Suedia a avut o piesă foarte bună şi merita să câştige. Cred, însă, că şi România merita un loc mai bun, mai ales că 'Zaleilah' este hitul Eurovision, rulează la posturile de radio din aproape toată Europa, jurnaliştii au urmărit mereu trupa, iar fanii au devenit din ce în ce mai mulţi. Îmi pare rău că nu-mi voi mai vopsi maşina în culorile tricolorului, aşa cum am promis că voi face dacă ne vom clasa între primii zece", a spus Costi Ioniţă.

Citește și: Loreen din Suedia, câștigătoarea Eurovision 2012. Mandinga, clasare sub așteptări - VIDEO

Ce mesaj le-a transmis fanilor trupa Mandinga, după finala Eurovision 2012

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina