EBa a «topit» 25 de kilograme în cinci luni. Mezina fostului preşedinte a revenit la silueta de fotomodel VIDEO EXCLUSIV


    După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, mezina fostului preşedinte a revenit la silueta de fotomodelFoto: CAPS
După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, mezina fostului preşedinte a revenit la silueta de fotomodelFoto: CAPS

Elena Băsescu (35 de ani) se poate întoarce pe podiumul de modă. După două sarcini şi zeci de critici la adresa siluetei sale, fiica lui Traian Băsescu s-a pus serios pe slăbit. Bruneta e de nerecunoscut, după ce a “topit” la un centru de înfrumuseţare aproape 25 de kilograme.

Încet, dar sigur, Elena Băsescu revine la silueta de altădată. Dacă la prima sarcină a scăpat lejer, cea de-a doua a lăsat urme serioase pe chipul şi trupul fostului europarlamentar. Sătulă probabil de comentariile răutăcioase şi de faptul că n-o mai încăpeau hainele din tinereţe, mezina lui Traian Băsescu a luat măsuri şi a reuşit, într-un final, să dea jos câteva kilograme bune.

Elena a născut la sfârşitul lunii ianuarie un băieţel, iar în timpul sarcinii a pus nu mai puţin de 30 de kilograme.

Micuţa Sofia  Anais, alături de frăţiorul ei, Traian jr.
Micuţa Sofia Anais, alături de frăţiorul ei, Traian jr.

Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute, în timp ce intra la un salon de înfumuseţare din Capitală, pe care îl frecventează de ani de zile şi care este renumit pentru tratamentele de slăbire.

Mai exact, pentru un program special, realizat cu un aparat care distruge acumulările inestetice de grăsime şi atenuează aspectul de coajă de portocală al pielii în timp record. Îmbrăcată lejer, cu haine cernite din cap până în picioare, şlapi şi nelipsita geantă de fiţe din mână, EBa a putut fi cu greu recunoscută de trecători.

Ianuarie 2015 - Cu câteva zile înainte să nască, Elena Băsescu căpătase proporţii considerabile
Ianuarie 2015 - Cu câteva zile înainte să nască, Elena Băsescu căpătase proporţii considerabile

Nerăbdătoare să ajungă mai repede la tratament, bruneta n-a dat mare importanţă parcatului, ba chiar le-a creat ceva dificultăţi celor care treceau prin zonă şi a blocat o maşină din faţa salonului. Straturile de grăsime şi fălcuţele au dispărut, iar trupul Elenei a început să capete forma celui cu care făcea furori pe podiumurile de modă sau în şedinţele de la Bruxelles.

Şi cum e mămică cu normă întreagă şi până acum nu prea a avut timp de vacanţe, Elena se poate lăuda şi cu un bronz perfect, obţinut cel mai probabil tot la salonul căruia îi trece pragul tot mai des. La cum decurge transformarea, sunt şanse mari ca în curând s-o vedem pe brunetă şi-n costum de baie.

Are doi copii cu Bogdan Ionescu 

Elena Băsescu Ionescu
Elena Băsescu Ionescu

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la Palatul Snagov. 

Iunie 2015 - La aproape cinci luni după sarcină, mezina preşedintelui începe să revină la silueta care a consacrat-o
Iunie 2015 - La aproape cinci luni după sarcină, mezina preşedintelui începe să revină la silueta care a consacrat-o

Primul copil al cuplului, micuţa Sofia Anais (2 ani şi jumătate), a venit pe lume la 1 septembrie, în ziua în care cei doi au împlinit un an de la căsătorie. Anul trecut, în iulie, bruneta a anunţat că este din nou însărcinată, iar pe 31 ianuarie a adus pe lume un băieţel, Traian jr. Botezul micuţului a avut loc la sfârşitul lunii aprilie.

Click! spune

Programul care te ajută să slăbeşti, să îţi remodelezi corpul şi să obţii un plus de fermitate într-un timp record este și foarte costisitor. O şedinţă de 35 de minute costă 180 de lei. Clinica pe care o frecventează Elena mai oferă servicii de estetică facială, corporală, solar, coafură, manichiură, dar şi aerobic şi fitness. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg