Fetele de la 3elle au devenit imaginea unei firme cunoscute din Italia

Trupa 3elle concertează în Italia
Trupa 3elle concertează în Italia

Cele trei componente ale trupei de fete 3elle, Agnes, Anamaria şi Ruxi, se pregătesc să plece în Italia, unde pe 29 octombrie vor susţine un recital în clubul Princeville.

Pe lângă faptul că vor susţine câteva concerte, cântăreţele au stabilit şi o şedinţă foto în Peninsula, căci o firmă binecunoscută de acolo le-a ales ca imagine.

"Suntem extrem de încântate de faptul că am devenit imaginea acestei firme din Italia. Nu putem spune încă despre ce este vorba, deoarece contractul îl vom semna când ajungem în Italia. Oricum acest lucru e bun pentru imaginea noastră ca artiste. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu publicul de acolo şi să îi încântăm cu repertoriul nostru. O să fie o experienţă inedită, mai ales că în aceeaşi seară va fi şi petrecerea de Halloween, dar tot atunci va susţine un concert şi Mic Supreme - Ruff Ryder, un artist din Chicago", spune Anamaria, lidera trupei 3elle.


    Trupa 3elle concertează în Italia
Trupa 3elle concertează în Italia

Cât despre Agnes şi Ruxi, fetele abia aşteaptă să se "delecteze" cu bucătăria italienească.

"Abia aşteptăm să gustăm din toate bunătăţile de acolo. Vom încerca fructele de mare, pastele şi pizza. Chiar mi-aş dori să mă întorc acasă cu câteva reţete italieneşti, dar şi cu multe cadouri pentru cei dragi", spune Agnes.

Ruxi, în schimb, îşi doreşte să cumpere câteva CD-uri cu Eros Ramazzotti şi Laura Pausini, unii dintre artiştii ei preferaţi, dar şi să se puna la curent cu revistele de modă din Italia, căci e pasionată de vestimentaţie şi speră ca în curând să scoată pe piaţă o linie de haine intitulată chiar "3elle Fashion".

cub vali vijelie png
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg