Formaţia Red Hot Chili Peppers este nominalizată la Premiile Grammy

7 decembrie 2011

Una dintre cele mai de succes trupe de rock ale tuturor timpurilor, Red Hot Chili Peppers, a vândut mai bine de 60 de milioane de albume în întreaga lume şi a mai câştigat în trecut 6 premii Grammy pentru "Best Rock Album" (Stadium Arcadium), "Best Rock Performance By A Duo Or Group"(Dani California), "Best Rock Song"(Scar Tissue) şi "Best Hard Rock Performance With Vocal"(Give It Away).

În prezent, Red Hot Chili Peppers se află într-un turneu de promovare a albumului "I'm With You" prin Europa.

Primul single de pe album: "The Adventures Of Rain Dance Maggie" a ajuns în fruntea topurilor de Modern Rock, fiind astfel cel de-al 12 number one al trupei. Cel de-al doilea single, "Monarchy Of Roses" se afla în prezent pe locul 2 in topurile de alternative.

Red Hot Chili Peppers vor concerta şi în România pentru prima dată pe data de 31 august 2012 în Bucureşti pe Naţional Arena.Pentru mai multe informatiii referitoare la trupa accesati: www.redhotchilipeppers.com si www.facebook/RotonMusic.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png