FOTO Cătălin Scărlătescu a renunţat la şorţul de bucătar: "E de-a dreptul copleşitor"

image
Cătălin Scărlătescu a renunţat pentru o seară la postura de chefFoto: Arhiva personală

Cătălin Scărlătescu a lăsat deoparte tunica de chef, dar doar pentru o seară. El a fost numit ambasador al uneia dintre cele mai scumpe şi fine şampanii din lume, în cadrul unei ceremonii de gală.

Emoţionat şi foarte bucuros în acelaşi timp, Cătălin Scărlătescu a primit din partea reprezentanţilor casei Gosset, în prezenţa prietenilor şi a colaboratorilor săi, diploma care îi atestă calitatea de ambasador al acestei băuturi în România.

image
Certificatul primit de Scărlătescu, în cadrul ceremoniei

Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îşi completează astfel cartea de vizită cu o distincţie de care se mai bucură în lume, printre alţii, şi celebrul chef Ferran Adrià.

”Pentru mine este o onoare să primesc această distincţie”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu. ”Acest titlu, pe care îl mai deţin şi alţi chefi internaţionali de top, cu stele Michelin, este pentru mine, un bucătar român, de-a dreptul copleşitor. Iar aceasta de fapt nu este doar o distincţie a mea, ci una pe care o primeşte România. Mâncarea bună şi băutura fină merg mână în mână şi sper ca acesta să fie un mariaj de lungă durată”, a mai spus el.

Casa Gosset, fondată în 1584, este cea mai veche casă de vinuri din regiunea Champagne.

Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit în fiecare luni, de la 20.30, în reality show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.   

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG