Gheorghe Zamfir, transformat complet! Cum s-a prezentat în spectacolul lui Andre Rieu VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Gheorghe Zamfir este invitatul special al lui Andre Rieu în toate concertele pe care acesta le susţine la Bucureştifoto: gândul.info
Gheorghe Zamfir este invitatul special al lui Andre Rieu în toate concertele pe care acesta le susţine la Bucureştifoto: gândul.info

A sensibilizat o lume întregă cu cântecele sale. Iar acum, a revenit pe meleaguri mioritice, unde în urmă cu mai bine de patru decenii, s-a născut "ciobănaşul" său, renumit pe tot globul. În weekend, Gheorghe Zamfir a sensibilizat din nou inimile românilor. Invitat special în spectacolele lui Andre Rieu, maestrul a avut o ţinută pe măsură.

După ce a străbătut planeta în lung şi în lat şi a lăsat cu gura căscată pe oricine l-a ascultat, s-a întors. Maestrul Gheorghe Zamfir a revenit pe pământ românesc şi mai mult decât atât, românii au avut şansa să îl vadă pe acesta suflând în preţiosul său nai, pe scena amplasată în Piaţa Constituţiei, pentru spectacolul lui Andre Rieu.

Nu invitaţia a fost cea care l-a măgulit pe Zamfir. Maestrul e obişnuit să aibă mereu un loc special în cadrul spectacolelor de mare amploare. Ceea ce a reuşit cu adevărat să îl impresioneze pe "regele naiului", a fost numărul de concerte pe care Rieu le susţine în România.

''Andre Rieu când se duce într-o ţară, sau în capitală acelei ţări, sau în alt oraş important, al acelei ţări, el nu prezintă decât un singur spectacol. La Paris, la Berlin, alte oraşe unde el s-a prezentat cu acest tip de spectacol, n-a prezentat decât unul singur'', a mărturisit maestrul Zamfir pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv.

Una dintre primele prietenii care au luat naştere de la întoarcerea lui Gheorghe Zamfir în România, a fost cea cu Adina Buzatu. Maestrul avea sa cânte într-un show grandios, aşa că avea nevoie de o ţinută pe măsura evenimentului.

''A luat decizia să mă transforme. Eu ce să mai transform, la vârsta asta? Dar omul este într-o continuă transformare pe tot parcursul vieţii sale şi nu contează vârsta, să ştiţi'', a mai spus Gheorghe Zamfir.

Stilista a ţinut cont de fiecare detaliu. Cum era posibil ca artistul să transpire în timpul spectacolului:

''Cămaşa este dintr-un bumbac de cea mai bună calitate, care are proprietatea de a nu se şifona deloc. Ba din contră, se întinde, în interacţiune cu temperatura corpului'', a precizat Adina Buzatu.

Gheorghe Zamfir este invitatul special al lui Andre Rieu în toate concertele pe care acesta le susţine la Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net