Gina de-abia așteaptă să se mărite! Ce spune despre Alin Cocoș

Ultima actualizare:

    Gina Pistol se gândește la măritișfoto: Arhiva Personală
Gina Pistol se gândește la măritișfoto: Arhiva Personală

Gina Pistol, blonda fatală a showbizului, se gândeşte la măritiş. Poate o ia de nevastă Alin Cocoş, că tot se iubesc cu năbădăi. A primit deja inelul de logodnă? Iată ce zice vedeta.

Uite cum au trecut anii şi Gina Pistol s-a trezit că are 35 de ani. Dar în loc să-şi serbeze ziua de naştere în braţele celor dragi, aşa cum plănuise, Ginuţa a avut ghinion. Şi-a petrecut-o în trafic. „Am stat în trafic. De dimineaţă până seara. Ca să faci două opriri în Bucureşti, îți pierzi o zi întreagă în trafic. Mi se pare trist. O să-mi mai fac o dată ziua, când o să fie liber în Bucureşti”, le-a spus ea reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până vineri, de la 19.30, la Prima TV.

Nu-i bai însă, că recuperează ea cumva. Gina şi-a pus în cap să petreacă toată luna, dacă tot vin sărbătorile: „Îţi dai seama că trebuia să ajung şi pe la mama, trebuia să ajung şi la finul meu, să ajung şi la prietena mea cea mai bună, să mă întâlnesc şi cu nişte prietene. N-aveam timp fizic să le fac pe toate. Adică luna asta o să fie ziua mea”.

Ce cadou a primit însă blonda de la iubitul ei, Alin Cocoş? Nu de alta, dar să nu fie vreun ineluş de logodnă. Se zvoneşte că pentru cei doi amorezi bat din ce în ce mai tare clopotele de nuntă: „Am primit cadouri. Nu, nu pot să, mi-e ruşine, nu pot să fac un top acum, m-am bucurat de fiecare cadou în parte, pentru că şi-au dat silinţa să găsească ceva care să fie pe gustul meu. Ăsta e inelul care apare peste tot, aţi văzut imaginea asta de o mie de ori, e acelaşi inel, eu în ficare an apar cu inelul ăsta. Da! (vedeta a confirmat când reporterul i-a spus că se zvonește că se mărită, n.r.) E rămâne într noi! Nu pot să dau tot din casă”. 

Cu inel sau fără, blonda fatală are o singură dorinţă de ziua ei: să devină cât mai repede doamna Cocoş. Şi ca să forţeze norocul, bată-l vina, Ginuţa a făcut un pas înainte şi a aruncat deja buchetul: „Doamne ajută, hai că arunc buchetul! Poate-i cu noroc! Poate-i cu noroc!”.

După cum se ştie, până acum blonda a avut ghinion în dragoste. După mai multe relaţii eşuate ba cu oameni de afaceri cu stare, ba cu fotbalişti celebri, Gina şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea în persoana lui Alin Cocoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net