James Bond nu răspunde la telefon decât pentru 5.000.000 $ VIDEO

Ultima actualizare:

    Daniel Craig, de 47 de ani, a primit un  cec uriaş ca să vorbească la mobil  într-un film al seriei cu agentul 007
Daniel Craig, de 47 de ani, a primit un cec uriaş ca să vorbească la mobil într-un film al seriei cu agentul 007

James Bond nu plăteşte convorbirea când vorbeşte la telefon, ci încasează 5 milioane de dolari. Actorul Daniel Craig a fost plătit cu o avere ca să ţină în mână un anumit model de mobil în filmul „Skyfall”.

Când eşti numit cel mai bun agent 007 din istoria franşizei „James Bond”, este musai să vorbeşti la telefon şi să nu trebuiască să plăteşti convorbirea.

Daniel Craig a devenit cel mai bine plătit „spion” de la Hollywood, după ce a primit nu mai puţin de 5 milioane de dolari (20,6 milioane de lei) pentru a vorbi la un anumit model de telefon mobil în cea de-a 23-a producţie a seriei de succes, „Skyfall” (2012).

Daniel Graig este al 6-lea actor care interpretează rolul agentului 007
Daniel Graig este al 6-lea actor care interpretează rolul agentului 007

Potrivit unei conversaţii purtate pe e-mail între „boşii” Sony, starul britanic, în vârstă de 47 de ani, ar fi încasat un cec baban doar pentru a folosi un anumit telefon mobil, fabricat de compania lor. Această sumă reprezintă doar 0.45% din încasările de peste 1,1 miliarde de dolari (4,5 miliarde de lei). Pe lângă acest procent „nesemnificativ”, Daniel Craig a fost plătit cu 46,5 milioane de dolari (191,5 milioane de lei), devenind astfel cel mai bine plătit actor care joacă rolul faimosului spion. Contractul de sponsorizare ar putea fi reînnoit, deoarece compania Sony este unul dintre producătorii celui de-al 24-lea film din seria „James Bond”. Din documentele obţinute în urma atacului cibernetic comis asupra grupului Sony, la sfârşitul anului 2014, reiese că actorul britanic ar putea să primească din nou aceeaşi sumă pentru a folosi un nou model de telefon mobil în următorul film, „Spectre”, care va fi lansat la 6 noiembrie. 

DiCaprio şi De Niro, plătiţi cu 13 milioane $  

Doi actori de suflet ai regizorului Martin Scorsese (72 de ani), Leonardo DiCaprio (40 de ani) şi Robert De Niro (71 de ani), au lucrat pentru prima dată împreună într-un proiect regizat de acesta. Ei au încasat câte 13 milioane de dolari ca să facă reclamă unor cazinouri din Macau şi Manila. Proiectul a avut un buget imens de 70 de milioane de dolari.


    Foto: Guliver, Getty Images
Foto: Guliver, Getty Images

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net