O rețetă și-o vedetă: Claudia Ghițulescu ne face paella

Ultima actualizare:

    Claudia Ghițulescufoto: Arhiva Personală
Claudia Ghițulescufoto: Arhiva Personală

Claudia Ghiţulescu a lăsat sărmăluţele pentru bucătăria internaţională, aşa că a dat costumul popular pe şorţul de bucătărie şi cu ajutorul unui chef s-a apucat de gătitpaella, o specialitate spaniolă.

„Sărmăluțe, da, așa este. Uite ce e bine să mai evoluăm și la bucătărie. Am fost anul ăsta în Spania și am mâncat paella și mi-a plăcut foarte mult! Am o prietenă care are un restaurant spaniol și am venit aici să vadă și lumea cum se gătește această rețetă, care imediat se gătește, se prepară!”, ne-a mărturisit vedeta, care ne-a mai spus și că este prima oară când gătește acest fel de mâncare: „Da, dar mie nu îmi este frică pentru că se zice că în bucătărie să pui suflet și eu pun suflet acum și o să fie mâncarea foarte gustoasă, o să vedeți voi”, s-a lăudat ea la emisiunea Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV.

V-am făcut deja poftă? Pentru patru porții de paella aveți nevoie de următoarele ingrediente a câte 200 de grame:

„Avem așa: ardei gras roșu, avem vânete, fasole, conopidă, ceape, dovlecel și ciuperci. Am tăiat și ciupercile, le punem aici. Într-o tigaie adâncă, se pune ulei, cât să călească legumele, apoi se pune la încins! Punem legumele la prăjit... le lăsăm un pic să se undeasce, punem sare... legumele au nevoie de multă sare ...eu pun foarte mult suflet”, a spus vedeta.

Totuși, se pare că sufletul nu a fost de ajuns pentru a găti: „Mi-a luat foc.Vai de mine ce mă fac? Mi-a luat foc mâncarea!”. 

După ce focul a fost stins, iar legumele s-au călit, se adaugă condimentele. Pentru asta aveți nevoie de:

- 1/2 lingură cu boia dulce

- 1/2 lingură cu șofran

- 200 g de orez rotund

- 200 g de sos de pătrunjel cu usturoi

„Deci în Spania este extraordinar de bun, și pentru noi! Se face un sos de usturoi cu usturoi și pătrunjel. Și ulei de măsline. Da, deci am mâncat asta în Spania, foarte gustos!”, a mai mărturisit Claudia.

După ce ați pus ingredientele, adăugați apă, cât să acopere legumele, și lăsați să fiarbă la un foc mediu timp de 25 de minute: „E bună nu? Ești mulțumită? Mă angajezi?”, iar raspunsul pentru vedetă a fost, desigur, afirmativ.

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp