AUDIO SuperChill luptă pentru copiii abandonați!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trupa de percuţie se implică întro nouă campanie pentru copii în luna cadourilor

De data aceasta trupa SuperChill ne arată o nouă latură și pornește campania "Magia Sărbătorilor", care se va întinde pe întreaga lună decembrie, iar odată cu demararea acestei campanii lansează și primul lor colind, "Magia Sărbătorilor", produs de Drum Box Production.Pentru această piesă nouă au apelat și la ajutorul colegilor de la Drum Box Production, nou-lansata LARY și I-KON, iar rezultatul muncii lor este unul impresionant!

simeon stalpnicul png

Au demonstrat tuturor că pot să facă super atmosferă doar din percuție, promovând curentul eco prin faptul că sunt în stare să ofere fanilor un spectacol fără pic de curent, ne-au demonstrat că sunt unici în România prin faptul că îmbină, în cadrul aceluiași show, elemente impresionante de coregrafie cu muzică modernă și ritmuri de percuție dintre cele mai energice și au arătat cât sunt de versatili și pot să cânte muzică de club, muzică pop, muzică r'n'b și nu numai!

"După cum am arătat deja, chiar dacă suntem o trupă la început de drum, ne place să ne implicăm în lucruri mărețe! După ce am ajutat la strângerea banilor pentru tratamentul lui Odette, am simțit cu toții că a venit, din nou, momentul să facem ceva bun, mai ales că decembrie este luna sărbătorilor de iarnă, iar oamenii au nevoie de miracole în viața lor, măcar acum. Am lansat campania <Magia Sărbătorilor> odată cu piesa care poartă același nume cu scopul de a aduce bucurie în sufletele unor copiii care nu au avut noroc de o familie în sânul căreia să trăiască normal și au fost abandonați. Așadar, o să mergem la televiziuni și o să transmitem mesajul nostru mai departe, iar dacă aveți lucruri pe care vreți să le donați, nu ezitați să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/SuperChillSound! Înainte de Crăciun vom vizita o casă de copii, unde vom dona lucruri din partea noastră, dar și cele venite din partea voastră. Suntem siguri că puștii vor avea parte de un Crăciun mai fericit!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net