Trucul Dianei Bart pentru o privire seducătoare

Ultima actualizare:

    Diana BartFOTO: Arhiva personală
Diana BartFOTO: Arhiva personală

O vedeţi seara târziu la televizor şi vă gândiţi poate că nu este cea mai matinală persoană. Am surprins-o pe Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Magazin, de la Prima Tv, dis de dimineaţă hoinărind de zor pe străzile din Capitală. Oare pe unde au purtat-o paşii?

Deşi nu apelează des la gene false, Diana Bart s-a hotărât să facă o schimbare, iar Alice i-a venit imediat în ajutor.

''O oră şi jumătate durează aplicarea genelor, dar e aşa de relaxant, e aşa de bine'', a declarat frumoasa prezentatoare.

Aşa că Diana a îmbinat utilul cu plăcutul. S-a relaxat şi a obţinut un truc de make-up natural, aşa cum şi-a dorit.

''Foarte bine a fost, foarte relaxant, e o plăcere să îţi pui extensii de gene. Arată foarte bine, ştii care e diferenţa dintre natural şi vulgar, fix câţiva mm, adică atât de bine pune Daniela gene, pentru că sunt atât de naturale, observaţi, nu este mare diferenţă între ce eram eu cu genele mele şi extensiile acestea'', a mai adăugat Diana.

Efectul pe care îl crează extensiile de gene este unul impresionant: ''Accentuează mult mai frumos privirea şi mă ajută pe mine foarte mult în job-ul pe care îl am ca să nu mă mai machiez atât de strident pentru sticlă, genele accentuând foarte mult ochiul''.

Acum, Diana le poate purta non-stop, în bucătărie, în dormitor şi la muncă, fără nicio grijă: ''Multă lume zice că genele astea îţi strică genele tale, ceea ce nu e adevărat pentru că acel rimel şi apoi demachierea aia pe care ştim cu toţii că nu o facem foarte fin, să fim sincere, seara când ne e somn frecăm bine şi aşa ne cad mai multe gene decât ne cad cu extensiile astea''.

Extensiile de gene nu deterioreză, în niciun fel, genele naturale. Specialiştii ne spun şi de ce.

''Adezivul folosit este singurul adeziv de pe piaţă care este antialergic, nu conţine carbon, nu conţine latex şi, prin urmare, nu irită ochii. Odată puse genele, nu trebuie să vă expuneţi faţa la abur, să folosiţi rimelul sau demachiantul pe bază de ulei. Iar pentru întreţinere, trebuie să daţi o fugă la salon, între două şi patru săptămâni de la aplicare'', a explicat Alice Kohan, proprietar clinică de înfrumuseţare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net