Vali Bărbulescu, despre Inna: «Eu i-am făcut prima şedinţă foto profesionistă!»


    Vali Bărbulescu: FOTO arhivă
Vali Bărbulescu: FOTO arhivă

Vali Bărbulescu realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21 a declarat astăzi, în cadrul emisiunii "Viaţa e frumoasă" difuzată de B1TV, că se numără printre susţinătorii Innei, în ciuda vocilor critice din România.

"Eu i-am făcut Innei prima şedinţă foto profesionistă", a spus Vali Bărbulescu, completându-l pe colegul său Manuel Dinculescu, directorul de programe şi realizatorul matinalului zilnic de la Radio 21, care a dezvăluit faptul că a fost primul care a ascultat-o pe Inna la începutul carierei, înainte să devină cunoscută pe piaţa muzicală.

"Nu înţeleg de ce nu acceptăm că este un fenomen, un breakthrough internaţional şi nu ne mândrim cum asta", a adăugat celebrul DJ şi fotograf.

În opinia lui Vali Bărbulescu, Inna îşi merită pe deplin succesul, care a venit după ani buni de muncă. Manuel Dinculescu pune comportamentul ostil al multor români faţă de Inna pe seama prejudecăţilor ce ţin de felul în care ne raportăm la lucrurile bune.

"În Mexic, Inna a avut peste 50.000 de oameni la concert, fanii leşinau în faţa ei, iar în România lumea crede că au fost plătiţi. Când se întâmplă ceva bun, ni se pare că trebuie să fie ceva la mijloc, iar când avem parte de ceva rău, e din cauză că suntem români. Atitudinea asta ne dăunează", a afirmat prezentatorul matinalului de la Radio 21.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
3 anastasia soare png png
serban huidu si mihai gainusa
image
image
image
image
image
image
3 anastasia soare png png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png