Actorul legendar care are o memorie de elefant. Cât de bine recită un discurs memorabil dintr-un film de top lansat acum 30 de ani

Pentru a comemora 30 de ani de la lansarea filmului "Pulp Fiction", Samuel L. Jackson a postat, pe Instagram, un videoclip cu el recitând versetul biblic Ezechiel 25:17. Este vorba despre pasajul care i-a adus admirație din partea fanilor. "Pulp Fiction”, lansat în 1994, este unul dintre cele mai emblematice filme ale lui Tarantino, îmbinând patru narațiuni diferite într-o singură poveste. Filmul i-a avut actori pe Jackson, John Travolta și Uma Thurman.

Samuel L. Jackson Foto: Instagram
Samuel L. Jackson Foto: Instagram

Samuel L. Jackson, clip video recitând versetul biblic Ezechiel

Samuel L. Jackson este încă un om drept, după 30 de ani. În onoarea celei de-a 30-a aniversări a filmului său Pulp Fiction, actorul, în vârstă de 75 de ani, a postat un videoclip pe conturile sale de pe rețelele de socializare cu el recitând versetul biblic Ezechiel 25:17. 

Așezat pe o canapea, într-un cardigan cu dungi și o camașă închisă, Jackson recreează discursul iconic pe care l-a rostit în rolul amenințătorului Jules Winnfield în clasicul Quentin Tarantino. Spre deosebire de livrarea înflăcărată a filmului, totuși, el este imaginea calmului și oferă dialogul biblic cu o viteză record, clar din memorie, scrie people.com.

Ce a postat pe Instagram 

„ȘTII CĂ ÎNCĂ ÎNȚI!!! EZEKIEL 25:17”, a scris Jackson în legenda sa pe X (fostul Twitter) și Instagram. Alături de un emoji al unei camere de filmat, el a adăugat: „LA MULȚI 30 DE ANIVERSARE DE PULP FICTION”.

Nominalizat cel mai bun film 

Drama criminală, scrisă și regizată de Tarantino, în vârstă de 61 de ani, îl prezenta pe Jackson ca partener de afaceri al asasinului lui John Travolta , Vincent Vega. Ambele vedete, precum și Uma Thurman pentru munca ei ca Mia Wallace, au primit nominalizări la Oscar pentru actorie la ceremonia din 1995, unde filmul a fost nominalizat și pentru cel mai bun film. 

În rolul lui Jules, Jackson spune Ezekiel 25:17 într-o scenă intensă de interogatoriu, vizavi de Brett al lui Frank Whaley. Momentul, citat frecvent drept unul dintre cele mai bune monologuri din cinema, a fost recreat și la Jimmy Kimmel Live în ianuarie. Jackson a primit peruca încrețită în formă de Jheri a personajului și a rostit o versiune teatrală, dar mai subțire a discursului. 

De asemenea, în onoarea lansării din 14 octombrie a lui Pulp Fiction, Jackson a distribuit o altă postare pe rețelele de socializare constând în fotografii din platoul filmului . „A debutat în cinematografe în această zi în 1994 și îmi voi aminti mereu de reacția publicului”, a subtitrat el postarea. „Știam că acest film a fost ceva special după aceea...ȘI 30 DE ANI MAI TÂRTIU, ÎNCĂ ESTE”.

Ce proiecte are în derulare Jackson

În aprilie, Jackson s-a reunit cu Travolta, Thurman și co-starurile Harvey Keitel, Rosanna Arquette, Phil LaMarr, Julia Sweeney, Whaley și Eric Stoltz la Teatrul Chinez TCL pentru o proiecție a filmului la cea de-a 15-a ediție anuală a TCM Classic Film Festival .

Pulp Fiction l-a jucat și pe Bruce Willis, care a fost onorat de colegii săi de distribuție și de cei dragi la proiecția TCM Classic Film Festival. 

Jackson joacă în viitoarea lecție de pian (în cinematografe pe 8 noiembrie și pe Netflix pe 22 noiembrie), o adaptare cinematografică a piesei August Wilson în care a jucat și pe Broadway. Printre celelalte proiecte ale sale viitoare se numără filmul JJ Perry Afterburn .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
Banner Cristi Brancu
banner jador png
Banner Luciana Indre
florin dumitrescu si sotia webp
modele batrane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net