Adele nu se mai ascunde! Cum arată în rochiță mini, după ce a slăbit spectaculos

6 mai 2020
image
Adele a slăbit spectaculosFoto: captură video

Adele (32 de ani) arată mai bine ca niciodată! Celebra artistă a slăbit considerabil de când nu a mai fost în atenția reflectoarelor. Cântăreața a ajuns de nerecunoscut.

Adele, care a împlinit 32 de ani pe 5 mai, le-a mulțumit fanilor care i-au transmis mesaje de ziua ei. Îmbrăcată într-o rochie mini de culoare neagră, blondina a făcut furori cu noua ei siluetă. Dieta și sportul și-au spus cuvântul în privința ei. Adele a slăbit în jur de 45 de kg, însă nu a dezvăluit regimul oficial pe care l-a urmat în ultimii trei ani. Ea nu a mai fost văzută public în mod oficial de foarte mult timp și nici nu a mai postat pe rețelele sociale de când a slăbit. Cu toate acestea, Adele a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele frumoase transmise cu ocazia zilei ei de naștere. Din păcate, în acest an, frumoasa artistă nu a putut sărbători alături de prieteni, întrucânt întreaga planetă se află încă în carantină, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-ați transmis-o de ziua mea! Sper că sunteți toți în siguranță și că rămâneți sănătoși la cap în această perioadă foarte nebună", le-a transmis Adele fanilor ei, pe Instagram.

Adele ar fi slăbit cu dieta «post intermintent»

image
Adele face mult sport pentru a se menține în formă

Transformarea blondinei este într-adevăr dramatică. Ea a ținut o dietă strictă și a făcut sport în mod regulat. Adele a mâncat 1000 de calorii pe zi, iar acum este într-o formă maximă. Pe lângă faptul că nu a avut voie să depășească numărul de calorii, cântăreața a avut grijă la ce ore mănâncă. Conform presei britanice, ea ar fi ținut dieta foarte populară, cunoscută drept „post intermitent”. Această regim presupune că cele doua-trei mese ale zilei vor fi luate pe parcursul a 8 ore, iar celelalte 16 ore rămase sunt dedicate postului.

Există mai multe variante ale acestei diete celebre, dar Adele a ales-o pe una de dificultate medie. Începătorii optează pentru 10 ore în care au voie să mănânce și 14 ore în care țin post. Mai există și varianta care nu este recomandată de medici. Aceea de a mânca cinci zile și de a ține post negru două zile, însă această dietă vine cu riscurile sale. 

Varianta aleasă de Adele a ajutat-o să slăbească fără să se înfometeze. În fiecare zi, artista a încercat să includă în dieta sa zilnică ouă fierte, lactate, carne, multe legume, diferite fructe și mai multe feluri de nuci. Vedeta a exclus din regimul ei orice fel de mâncare procesată. Rezultatul este unul spectaculos. Conform apropiaților săi, vedeta s-a hotărât să slăbească de dragul fiului ei, Angelo (7 ani).

Citește și

Adele este de nerecunoscut! Cât de mult a slăbit artista și care îi este secretul?

Adele nu are noroc în amor! Cântăreața e iar singură

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg