Alain Delon dorește să apeleze la sinuciderea asistată! Cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiului cel mare

Ultima actualizare:

Alain Delon, actor francez renumit în întreaga lume, a ajuns la vârsta de 86 de ani și se gândește la moarte. Ultimele sale declarații sunt unele cu adevărat dureroase. 

Alain Delon ia în calcul să apeleze la sinuciderea asistată Sursă foto: Profimedia
Alain Delon ia în calcul să apeleze la sinuciderea asistată Sursă foto: Profimedia

Alain Delon a obținut de la fiul său cea mai dureroasă promisiune. Actorul i-a cerut lui Anthony, în vârstă de 57 de ani, să-i permită să apeleze la sinucidere asistată pentru a-și pune capăt zilele pentru că dorește să plece în siguranță din această lume. 

Anthony a dezvăluit, într-un interviu acordat unei publicații franceze, că Alain Delon i-a cerut să-i promită că îl va ajuta să urmeze pașii necesari sinuciderii asistate atunci când va sosi vremea. Potrivit bărbatului, Alain Delon a fost foarte afectat de moartea fostei sale soții, Nathalie Delon, iar întreaga viața i s-a schimbat după ce aceasta a murit în cursul anului trecut. 

Citește și: Secretele testamentului lui Alain Delon. Cui va lăsa întreaga avere

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei. A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace”, a declarat Anthony. 

În ciuda faptului că are o avere de peste 80 de milioane de dolari, iar oamenii de pretutindeni îl apreciază pentru contribuția pe care a adus-o cinematografiei, Alain Delon se simte singur și trist, potrivit relatărilor făcute chiar de către fiul cel mare al starului francez. 

„Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a spus fiul cel mare al actorului, Anthony.

Alain Delon, o carieră impresionantă

Pe parcursul carierei care se întinde pe mai bine de cinci decenii, Alain Delon a jucat în peste 85 de filme. Printre cele mai de succes filme ale sale se numără: “Christine”, din 1958, “În plin soare”, din 1960, “Rocco şi fraţii săi”, din 1960, “Ghepardul”, din 1963, “Laleaua neagră”, din 1964, “Piscina”, din 1968, “Clanul sicilienilor” din 1969, “Cercul roşu” din 1970, “Zorro” din 1974, “Teheran 43” din 1980, “Asterix şi Jocurile Olimpice” din 2008. În 2010, joacă în telefilmul “Un mari de trop”. În 2011, joacă într-o piesă de teatru cu fiica sa, Anouchka.

Alain Delon a fost recomensat pentru contribuția pe care a adus-o cinemtografiei și, firesc, a primit mai multe distincții. 

Vezi și: Alain Delon nu mai este singur. Cine îi este alături după AVC

În 2012, este numit preşedintele juriului la alegerea Miss France. La 19 mai 2019, la Festivalul de la Cannes, a primit Palma de Aur de onoare pentru întreaga carieră.

Aflați mai multe detalii despre viața celebrului actor accesând OK!Magazine

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net